OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du kock, eller en driven hemmakock som vill utvecklas inom restaurang och kök. Arbetar du strukturerat, är stresstålig och trivs med att jobba i ett team. Då kanske detta är jobbet för dig.
Du och din kollega kommer att förbereda och tillaga måltider där fokus ligger på lokala råvaror och vällagad mat, allt med en historisk inramning. Vi satsar därför i år på en mindre meny där presentationen är viktig och kundens upplevelse är i centrum.
På museet jobbar också guider och serveringspersonal och vi hjälps alla åt för att ge den bästa servicen till våra besökare.
Vem söker vi?
• Ett krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år
• Du har minst en gymnasial utbildning
Du har ett öga för uppläggning och presentation av mat.
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta.
• Du kan ta egna initiativ och känner ansvar för helheten
Vi tillhandahåller introduktion tillsammans med erfaren personal så att du känner dig trygg med både köket och vår meny.
Arbetstiden är förlagd dagtid och pågår under 3 månader juni-augusti.
Kontaktpersoner på detta företaget
Amanda Åhfeldt
070-2541950
Föreståndare Amanda Åhfeldt
070-2541950
Administratör Mona Halvarsson
090-185705
Föreståndare Nicola Fackel
Nicola Fackel
090185710