Kökspersonal till restaurang och mikrobryggeri i Söderköping

Arbetsbeskrivning

Lock, Hop and Barrel är en familjeägd amerikansk restaurang och mikrobryggeri som ligger i kanalhamnen i Söderköping. Vi erbjuder lokalt producerade produkter och vi mal vårt egen kött till våra hamburgare. I vårt mikrobryggeri brygger vi vår egen öl, vi specialiserar oss på kaliforniska pale ale.


Vi söker kökspersonal till restaurangen för våren och sommaren, anställningen kan komma att förlängas.


Vi kommer att ha öppet för lunch och middag samt några sena nätter med levande musik.


Vi söker personer som gillar att arbeta med folk och trivs när det är mycket att göra.
Rätt sökande ska vara självgående, pålitlig, ärlig, positiv och en lagspelare som är intresserade av sina medarbetares framgång liksom deras egen.
Du måste ha en stark känsla av kundservice och inse att kunden är den som gör det möjligt att få en lön, likaså att kunden måste vilja komma tillbaka inte bara på grund av en kvalitetsprodukt utan också på grund av professionell, skicklig och noggrann service.


Språkkunskap är mycket viktigt eftersom turister är en stor del av vår kundbas på sommaren. Svenska och engelska är ett måste, men ju fler språk desto bättre.


Vissa av tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatumet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lock Hop & Barrel AB SÖDERKÖPING
  • 4 platser
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 december 2019
  • Ansök senast: 31 maj 2020

Postadress

Bergsvägen 7
SÖDERKÖPING, 61434

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024