Kökspersonal till sommarläger

Arbetsbeskrivning

Majblommans sommargård på Galtarö ligger på en halvö utanför Stenungsund, ca 40 minuters bilväg från Göteborg. Till Majblommans sommargård kommer barn mellan 8-16 år från hela landet.Det är barn som av sociala och familjeekonomiska skäl behöver komma på läger.Alla barn klarar av att vara i en stor grupp, som i en vanlig skola, utan stödperson.FN: s konvention om barnets rättigheter är en självklar grundsten i verksamheten. I köket på Galtarö lagas det mat till ca 50 personer två gånger varje dag.Köket spelar en stor och viktig roll i verksamheten på Galtarö.Vi lagar mat som barn tycker om av bra råvaror som dukas fram och presenteras av vår kökspersonal.Varje måltid ses som en liten fest av både barn och personal.Totalt arbetar tre personer i köket enligt ett rullande schema. Köksansvarig Kvalifikationer: Vi söker dig med någon slags kostekonmisk utbildning och/eller erfarenhet.Du har ett starkt engagemang för och erfarenhet av arbete med kost och nyttig mat för barn och ungdomar.Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet av arbete i storkök och att du har lätt att arbeta både i grupp och självständigt.Du bör ha kunskap om specialkost.Du ska naturligtvis också tycka om att vistas i en miljö bland barn och ungdomar.Vi ser gärna spridning i kön och ålder.Erfarenhet av att leda personal i liknande arbete är meriterande.Arbetsuppgifter: Du ska göra samtliga matbeställningar och tillsammans med övrig personal göra matsedel efter budget och i samråd med verksamhetschefen lägga personalschema,.I övrigt alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter samt städning av kökets lokaler.Köksbiträde Kvalifikationer:Du har ett starkt engagemang för och erfarenhet av arbete med kost och nyttig mat för barn och ungdomar.Vi söker dig med någon slags kostutbildning.Det är viktigt att du har erfarenhet av arbete i storkök och att du har lätt att arbeta både i grupp och självständigt Du ska naturligtvis också tycka om att vistas i en miljö bland barn och ungdomar.Vi ser gärna spridning i kön och ålder men du måste ha fyllt minst 22 år.Arbetsuppgifter:Alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter (matlagning, diskning etc) samt städning av kökets lokaler.Säsongsanställning Förberedelsedagar för all personal är den 6-8 juni samt 14 juni.Lägersäsongen är 15 juni - 15 augusti, uppdelat på fyra lägerperioder.Ju fler lägerperioder du kan arbeta desto bättre är det.Arbetstiden är reglerad enligt rullande schema.Fritt boende för personal finns tillgängligt i dubbelrum under lägerperioderna och förberedelsedagarna.Lunch och middag kostar 25 kr/st, frukost köper och lagar du själv.

Sammanfattning

Besöksadress

Kungsgatan 28
None

Postadress

None
GÖTEBORG, 41119

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010