Kökspersonal till sommarläger

Arbetsbeskrivning

Majblommans sommargård på Galtarö ligger på en halvö utanför Stenungsund, ca 40 minuters bilväg från Göteborg. Till Majblommans sommargård kommer barn mellan 8-16 år från hela landet.Det är barn som av sociala och familjeekonomiska skäl behöver komma på läger.Alla barn klarar av att vara i en stor grupp, som i en vanlig skola, utan stödperson.FN: s konvention om barnets rättigheter är en självklar grundsten i verksamheten. I köket på Galtarö lagas det mat till ca 50 personer två gånger varje dag.Köket spelar en stor och viktig roll i verksamheten på Galtarö.Vi lagar mat som barn tycker om av bra råvaror som dukas fram och presenteras av vår kökspersonal.Varje måltid ses som en liten fest av både barn och personal.Totalt arbetar tre personer i köket enligt ett rullande schema. Köksansvarig Kvalifikationer: Vi söker dig med kockutbildning som har praktisk erfarenhet av arbete i ett storkök samt att leda personal.Du har ett starkt engagemang för och erfarenhet av arbete med kost och nyttig mat för barn och ungdomar.Det är viktigt att du har lätt att arbeta både i grupp och självständigt.Du bör ha kunskap om specialkost eftersom bland barn och personal finns olika allergier och önskemål om både vegetarisk kost och vegankost.Vi ser gärna spridning i kön och ålder.Erfarenhet av att leda personal i liknande arbete är meriterande.Utöver detta har du även andra ansvarsområden som du ges tid till att göra innan och efter varje lägerperiod; Du ska göra matsedel efter en given budget och samtliga inköp av mat och köksartiklar.I samråd med verksamhetschefen lägger du personalschema och ser till att köket är bemannat.Du sköter upplärning och utbildning av ny personal.Du ansvarar för städrutiner och upprätthållande av god hygien.Vi har ett godkänt egenkontrollprogram och det ligger på ditt ansvar att se till att det genomförs och uppfylls av samtlig kökspersonal.I övrigt alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter samt städning av kökets lokaler.Köksbiträde Kvalifikationer:Du har ett starkt engagemang för och erfarenhet av arbete med kost och nyttig mat för barn och ungdomar.Vi söker dig med någon slags kostutbildning.Det är viktigt att du har erfarenhet av arbete i storkök och att du har lätt att arbeta både i grupp och självständigt.Du ska naturligtvis också tycka om att vistas i en miljö bland barn och ungdomar.Vi ser gärna spridning i kön och ålder men du bör ha fyllt minst 22 år.Arbetsuppgifter:Alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter (matlagning, diskning etc) samt städning av kökets lokaler.Säsongsanställning Förberedelsedagar för all personal är den 5-7 juni samt 12-14 juni.Lägersäsongen är 15 juni - 14 augusti, uppdelat på fem lägerperioder.Ju fler lägerperioder du kan arbeta desto bättre är det.Arbetstiden är reglerad enligt rullande schema.Samtlig personal måste kunna uppvisa ett anmärkningsfritt polisregisterutdrag.Fritt boende för personal finns tillgängligt i dubbelrum under lägerperioderna och förberedelsedagarna.Lunch och middag kostar 37 kr per arbetsdag, frukost köper och lagar du själv.Det går ingen kolletivtrafik ut till Galtarö utan man måste kunna ta sig dit på egen hand.Det är cykelavstånd från Stenungsund.Bor du längre bort rekommenderas egen bil.Ansökan Senast den 23 februari 2009.

Sammanfattning

Besöksadress

Kungsgatan 28
None

Postadress

None
GÖTEBORG, 41119

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010