Kökspersonal/Restaurangbiträde, Volvo Ocean Race målgång/Gothia Towers

Arbetsbeskrivning

Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. www.gothiatowers.com

Under Volvo Ocean Races målgång, 21-28 juni, kommer Gothia Towers att bygga upp 3 restauranger där besökare och besättning kommer att kunna njuta av allt från ett glas champagne i nattklubbsmiljö till en grab and go-macka i farten. Närmare 150 personer beräknas arbeta i Frihamnens restaurangområde under dessa dagar, på årets häftigaste event. Är du en av dem?

Kökspersonal
Har du vad som krävs för att visa våra gäster vägen till en matupplevelse utöver det vanliga? Då kan du vänta dig ett händelserikt arbete under Volvo Ocean Race målgång i Göteborgs hamn.
Vi erbjuder dig en spännande vecka och en upplevelse som du inte vill missa!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som köksmedarbetare under Volvo Ocean Race ansvarar du för en viktig del av våra gästers helhetsupplevelse. I våra olika anordningar på Bananpiren samt på Gothiia Towers i Göteborg är det du och din kreativitet som skapar förutsättningarna för våra besökandes intryck. Förutom att hjälpa till med förberedelser i varm- och kallkök skall du även förbereda inför den stora veckan.

Vem trivs här?
Om du har ett intresse för mat samt goda kunskaper i köket kan du mycket väl vara den vi söker. Antingen har du kunskap genom en kockutbildning, kanske har du jobbat säsonger i kök, praktiserat eller jobbat inom storproduktion. Oavsett bakgrund är din service- och laganda mycket viktig för att du ska lyckas och trivas i rollen som kökspersonal hos oss. Som person är du mycket flexibel och trivas med att lösa problem som kan uppstå dagligen.

En förutsättning är att du kan jobba under hela perioden 21-28 juni, samt kunna medverka på en heldag introduktion den 16 juni.

Är du intresserad?
Har du vad som krävs för att visa våra gäster vägen till en matupplevelse utöver det vanliga? Skicka in din ansökan snarast möjligt, då vi utför löpande urval.
Sista ansökningsdag 15 maj.

Välkommen med din ansökan!
Denna rekryteringsprocess sker i samarbete med Adecco

Kontaktpersoner på detta företaget

Emelie Kjellman
+46 317508967
Sara Emady

Sara

Sara Emady, sara.emady@adecco.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Svenska Mässan Göteborg
  • 10 platser
  • max 10 dagar
  • Deltid
  • Enligt kollektivavtal
  • Visstid Visstid
  • Publicerat: 4 juni 2015

Besöksadress

Mässans gata 24
None

Postadress

Mässans gata 24
Göteborg, 40226

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024