OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om kommunen
Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.
Om verksamheten
Måltidsenheten består av 3 tillagningskök och 18 mottagningskök samt kök Koster skola, kök Rossö skola.
Tjänsten är placerad i sjukhusköket som producerar mat till gymnasieskola, äldreomsorg/handikappomsorg, matdistribution
Arbetsuppgifter
Att leda och fördela det dagliga arbetet, ha god inblick i kökets ekonomi, delta i produktionen av måltider, göra avrop från gällande livsmedelsavtal, rekrytera personal vid kortare frånvaro samt tillsammans med kostchef planera långsiktigt för Måltidsenheten
Kvalifikationer/Egenskaper
Kockutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig, erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i storhushåll samt utbildning och erfarenhet i livsmedelshygien.
Till bemannningsföretag
Inför rekryteringsarbetet har Strömstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.