OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om kommunen
Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.
Om verksamheten
Måltidsenheten i Strömstads kommun består av 3 större och 2 mindre tillagningskök samt 18 mottagningskök. Tillagningsköken producerar mat till förskolan, grundskolan, gymnasiet samt till omsorgen inkl. matdistribution.
Arbetsuppgifter
Att leda och fördela det praktiska arbetet i Sjukhusköket samt tillhörande mottagningskök
Att delta praktiskt i arbetet i köket
Att tillsammans med kostchef göra ekonomiska uppföljningar i första hand avseende livsmedel och personalkostnader
Att elektroniskt göra avrop från Strömstads kommun gällande livsmedelsavtal
Att inleverera/kontera fakturor elektroniskt
Att rekrytera personal vid sjukledigheter, semestrar, och annan ledighet
Kvalifikationer/Egenskaper
Kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, stor erfarenhet från arbete i storkök
Dokumenterad kunskap både teoretisk och praktisk i dietmatlagning samt livsmedelshygienutbildning
Till bemannningsföretag
Inför rekryteringsarbetet har Strömstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.