Konceptutvecklande köksmästare

Arbetsbeskrivning

Sala Silvergruva är ett delägt kommunalt aktiebolag som ligger 5 minuter utanför Sala centrum, cirka 1,5 timme från Stockholm, med närhet till Västerås, Enköping och Uppsala. Gruvan och den idylliska bruksmiljön lockar ca 36 000 besökare per år.
Värdshuset Konstmästaregården inrymmer det produktionskök som servar områdets besökare, konferens- och logigäster med frukost, lunch och middag. Festvånings- och konferensverksamheten bedrivs i olika lokaler på området. Här finns också Sveriges kanske häftigaste festvåningar på 155 m djup! Sala Silvergruva är i en utvecklingsfas och Värdshuset Konstmästargården har en viktig del i detta.
Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla verksamheten. Förutom sedvanliga köksmästararbetsuppgifter ska du ansvara för och ha ett genuint intresse för konceptutveckling i linje med vår övriga verksamhet och det ur ett hållbart perspektiv med omtanke om miljön. Du älskar utmaningar, är uthållig och brinner för att genomföra dina briljanta idéer. Du har goda ledaregenskaper och har erfarenhet från att sätta mål och arbeta mot budget och uppsatta mål. Dina medarbetare är fast anställda eller arbetar extra när det behövs som mest, så din förmåga att styra och entusiasmera är ovärderlig. Kreativitet och proaktivitet är hos oss en självklarhet.
Du har arbetat som kock, gärna i verksamhet med säsongsvariationer och är van vid personal- och resultatansvar. Här har du chansen att skapa "din" krog eftersom du inom givna ramar får fria händer att utveckla verksamheten, från metoder till menyer och upplevelse i våra restauranger.
Vi vill alltså att du har...
- Förmågan att konceptutveckla från idé till matupplevelse där målet är att stötta och utveckla övrig verksamhet
- Erfarenhet från arbetsledning
- Erfarenhet från budgetansvar och erkänt duktig på att göra kalkyler som håller
- Förmåga att arbeta hållbart och miljövänligt
- Intresse och förmåga att använda dig av historiska detaljer i en modern krogupplevelse

Tjänsten är en heltidsanställning och tillsätts snarast. Vi kommer att intervjua fortlöpande och slå till när vi hittar rätt person, därför vill vi ha din ansökan med både cv och ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv och dina ambitioner senast den 22 november. Ansökan kan endast skickas via epost till katarina.litzen@salasilvergruva.se med ämnesrad "Köksmästare"
Mer information:
Sala Silvergruva: www.salasilvergruva.se
Om köksmästartjänsten: kontakta vd Katarina Litzén på telefon 0224-677255 eller katarina.litzen@salasilvergruva.se

Kontaktpersoner på detta företaget

VD Katarina Litzén
0224-677 255
F&B Manager Jesper Törnqvist

Ekonomi/HR chef Jennie Hesslöw
0224-677254

Sammanfattning

Besöksadress

DROTTNING CHRISTINAS VÄG 4
SALA

Postadress

DROTTNING CHRISTINAS VÄG 4
SALA, 73336

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024