Konditor

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kreativ och bakglad konditor till Mässrestauranger på Stockholmsmässan

Vi håller just nu på och skriver en recept- & bakbok som vi skall ge ut i augusti. Vi är på Mässrestauranger stolta över att vi bakar alla kakor och bakverk själva som serveras i våra restauranger och caféer. Vill du vara en viktig del av vår stolthet så är detta en konditortjänst du bör söka!

Mässrestauranger AB har tre stora produktionskök som förser alla våra tolv restauranger och caféer med mat, smörgåsar och bakverk. Nu söker vi en kreativ konditor som vill vara med och göra oemotståndligt goda bakverk och kakor till Stockholmsmässans alla besökare.

Den person vi söker skall ansvara för produktionen, kvalitet och utveckling av nya produkter till våra caféer och restauranger på den söta sidan. Du har ett gediget intresse för bakverk och kakor och ser utmaningen och glädjen i att utveckla våra produkter efter de gäster vi har i huset för stunden. Tack vare vår varierande verksamhet av mässor, internationella kongresser och stora fester så blir konditorarbetet ombytligt och varierande.

Vi söker dig som är erfaren konditor med minst fem års erfarenhet från yrket. Du är van att arbeta kvalitetsfokuserat med ett ekonomiskt fokus och stora volymer. Att vara nytänkande är en av dina positiva egenskaper. Då vi under mässäsongen arbetar med många timanställda är det viktigt att du trivs med att arbetsleda personal och är en van ledare. Du trivs i en social miljö och är en entusiasmerande och ansvarstagande person.

Då ett av Mässrestaurangers viktigaste ledord inom företaget är "service inifrån och ut" lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.

Rekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka tjänsten om det här låter som ett jobb för dig.

Välkommen till oss!

Den person vi söker skall ansvara för produktionen, kvalitet och utveckling av nya produkter till våra caféer och restauranger på den söta sidan. Du har ett gediget intresse för bakverk och kakor och ser utmaningen och glädjen i att utveckla våra produkter efter de gäster vi har i huset för stunden. Tack vare vår varierande verksamhet av mässor, internationella kongresser och stora fester så blir konditorarbetet ombytligt och varierande.

Vi söker dig som är erfaren konditor med minst fem års erfarenhet från yrket. Du är van att arbeta kvalitetsfokuserat med ett ekonomiskt fokus och stora volymer. Att vara nytänkande är en av dina positiva egenskaper. Då vi under mässäsongen arbetar med många timanställda är det viktigt att du trivs med att arbetsleda personal och är en van ledare. Du trivs i en social miljö och är en entusiasmerande och ansvarstagande person.

Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MÄSSRESTAURANGER AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Vi tillämpar 6 månaders provanställning
  • Publicerat: 10 december 2016

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


Bagare

14 november 2024

Hantverksbagare till Konditori& i HÖÖR

Hantverksbagare till Konditori& i HÖÖR

12 november 2024

Ansvarig bagare/konditor

10 november 2024

Bageri Chef Nattjobb

Bageri Chef Nattjobb

6 november 2024