OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nääs Fabriker är en destination och utflyktsmål, belägen i en historisk bruksmiljö omgiven av vacker natur precis vid sjön Sävelången. Nääs Fabriker ägs av Ernst Rosén sedan 1990 och har utvecklats och förfinats sedan dess, allt med omsorg för varje liten detalj och respektfullt bevarande av den ursprungliga 1800- och tidiga 1900-talsarkitekturen. På området finns ett av Sveriges bästa hotell, konferensanläggning, restaurang, kafé, bageri. bryggeri, butiker och kontorslokaler med coworking. Fler verksamheter är på ingång i området som ett led i det utvecklingsarbete som pågår för att bli en av Sveriges mest uppskattade platser.
Vi söker 2 konditorer till vårt konditorkök här på Nääs Fabriker.
Här bakar vi alltifrån konferensfika, fina bakelser, glass, tårtor och praliner. Vi ser att du har relevant utbildning, är driven och kreativ. Vi strävar efter att arbeta utefter säsong och byter ut sortiment kontinuerligt. Vi arbetar som ett team och alla är delaktiga i processen av att ta fram nya bakverk och dylikt.
Arbetstider är måndag-fredag 07.00-15.00, vissa arbetspass är även schemalagda på helger.
Körkort samt bil underlättar.
Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat i området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj. Nääs Fabriker erbjuder alternativ både för dig som vill äta eller bara ta en kaffe eller ett glas vin. På vårt härliga kafé serveras dagens lunch, gott kaffe, bakverk, pajer, sallader, soppa, smörgåsar, wraps och smoothies. Mycket av utbudet är ekologiskt och fair trade. Det mesta av alla bakverk och bröd bakas också av våra konditorer och bagare på Nääs Fabriker.
Med 6 månaders provanställning, intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts snarast.
Välkommen med din ansökan till Chefskonditor Disa Molin: disa.molin@naasfabriker.se