OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Restaurang Olympia serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé sju dagar i veckan.
I Mästarvillan serveras för- & eftermiddagsfika, serverad lunch och middag. På Bosön arrangerar vi även många fester och kick-offer för små och upp till riktigt stora grupper.
Arbetet kommer mestadels utföras i bageriet som ligger i anslutning till Olympiaköket. Tjänsten innebär tillverkningen av för- & eftermiddagsfika, desserter & godbitar till Mästarvillan samt eftermiddagsfika & godsaker till Olympia-husets kaféteria. Då tjänsten är ny har du möjlighet att påverka utformningen av innehållet.
Vi vill att du:
- är en utbildad och erfaren konditor med minst 3 års erfarenhet
- har kunskap i EKP och HACCP
- är resultatinriktad och ekonomiskt lagd
- är genuint mat- & bakintresserad
- är intresserad av att utveckla verksamheten
- har god social kompetens
- kan ta eget ansvar för att ge gästen den bästa servicen
- gärna har ett eget intresse av hälsa
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning, de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med fantastisk energi och dynamik. Vi strävar efter att servera en vällagad och smakfull måltid oavsett det är 20 eller 1500 gäster.
Ambitionen är att vara en modern anläggning som överträffar våra gästers förväntningar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Tomas Johansson
08-6996620
Kökschef Tomas Johansson
0702032812
Operativ Chef Marie Eriksson
0706505068
Receptionschef Ian O´Sullivan
086996643
Susanna Klint
Operativ Chef Marie Eriksson
08-6996615
Anna Jonsson
Kökschef Olympia Tomas Johansson
Restaurangchef Marie Jansson
Kökschef Mästarvillan Fredrik Lindblad
086996079