OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Hasselbacken står mat, musik och firande alltid i fokus. I vår anrika restaurang på Djurgården erbjuds klassiska rätter med en modern touch. Något som alltid finns att äta hos oss är den goda Hasselbackspotatisen, som skapades 1963 av en av restaurangens kockelever. Såklart finns inte bara det på menyn, resterande mat är precis som vi - dekadent och fabulös.
Vi söker nu en konditor! Du har arbetat inom yrket några år, brinner för hantverket och att leverera bakverk av högsta kvalitet. Arbetsuppgifterna består av att baka tårtor, bakelser och kakor till vår á la carte samt konferenser.
Du drivs av att arbeta med kvalitativ utveckling och ständigt höjd lägstanivå. Vi ser gärna att du har högt ställda förväntningar på både dig själv och din arbetsgivare. Var beredd på att arbeta med ordning och reda i en snabbt föränderlig miljö. Du är en teamspelare som från början accepterat våra grundvärderingar - allas lika värde och ansvar för att bidra till en inkluderande arbetsplats.
Professionellt köksarbete är ett hantverk som tar många år att behärska och ett där man aldrig får slut på nya saker att lära sig. Vi kommer, tillsammans med dig, ta fram utvecklingsplaner och satsa på att vidareutbilda oss och dig.
Vi ingår i en organisation som ständigt växer och utvecklas och vårt mål är att växa tillsammans med våra medarbetare.
Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Kollektivavtal är en självklarhet för oss!
Sista ansökningsdag är 7 september. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - vänta inte med din ansökan!
Hasselbacken ingår i Cirkus Venues som är en av de största aktörerna inom Stockholms besöksnäring med restauranger, hotell och arenor koncentrerade till Djurgården. Cirkus Venues består av Cirkus Arena & Restaurang, Hotel Hasselbacken, Pop House Hotel, Konsthallenen samt Gasklockan som öppnar i norra Djurgårdsstaden 2025.