OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Villa Belparc söker chefskonditor som älskar att baka, ett genuint intresse för bakelser, tårtor, pajer och bullar.
Villa Belparc har en stor restaurang & café verksamhet med 3 st egna konditori under sommarhalvåret och 1 under vinterhalvåret.
Vi har en egen festvåning med mycket bröllop och begravningar som har höga krav på sina tårtor och ofta roliga kreativa innovativa lösningar krävs av en konditor för att lösa gästens önskemål.
Sen är det konferens fika till våra konferensgäster.
Vi gör det mesta själva och det kräver kunskap, erfarenhet och en lösningsorienterad konditor som är innovativ och kreativ men också kan logistik och ekonomi.
Vi har lite olika upplägg på anställning.
Finns en heltid men då får arbeta på helgen 08.00-13.00, vardagar 08.00-15.00
Vill du arbeta 70% så går det bra med bara vardagar.
Vi behöver även en extra på 50% under sommaren.
Fördel om man kan tänka sig att arbeta en del pass i café eller servis då vi kan erbjuda heltid.