OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Söker - Konditorchef heltid
Vi på Robin Delselius Bageri behöver förstärka vårt team och söker nu efter en ny medarbetare som kan leda vårt konditoriteam framåt. Vi är ett glatt gäng som ständigt försöker utvecklas och förbättras tillsammans. Bageriet/konditoriet ligger på Kvarnholmen, beläget i Nacka, 6 min från slussen.
Där bakar vi till våra övriga kvartersbutiker på Södermalm, i Gamla Enskede och säsongsvis ut till Stavsnäs vinterhamn. Inom kort öppnar vi även upp vår nya kvartersbutik med servering i Sickla Köpkvarter.
Som konditorichef hos oss arbetar du med allt från tårtor, bakelser, choklad sylt, saft, glass och klassiska bitar.
Vi söker dig som är konditor med erfarenhet från yrket, även gärna från roll med ansvar och för att leda sina kollegor. Du är tillsammans med bagerichefen ytterst ansvarig för driften och er avdelning. Har hand om schemat, budget mm.
Du som person ska vara driven, nyfiken och morgonpigg! Du ska gilla att arbeta i grupp, vara lösningsorienterad, kunna ha många bollar i luften samtidigt och gilla nytänk.
Tjänsten innebär varierande arbetstider samt jobb var tredje till var sjätte helg. Lön enligt avtal.
Vi ser gärna att du är en framåt person som har stora ögon för att lära dig mer och lägger mycket vikt på balansen mellan din personlighet och dina kunskaper för att fortsätta skapandet av en bra arbetsgrupp. Har för vana att jobba självständigt och med många bollar i luften.
Vill du jobba på ett bageri och café där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass?
Vill du jobba med ekologiska och noga utvalda råvaror?
Vill du jobba i ett team där lagkänsla och ett fantastiskt bra samarbete är en prioritering?
Vill du vara med och utveckla ett företag framåt?
Om du känner att ja är ditt svar på ovanstående frågor kan du mycket väl vara rätt person för tjänsten vi söker!
Vi ser gärna att du är en person som har ett intresse av leva upp till det välkända uttrycket “att hålla många bollar i luften”, att styra den dagliga driften på arbetsplatsen, hålla ordning och reda för att bibehålla en struktur på arbetsplatsen, se saker som behöver göras, att ha en överblick för inte enbart vad som händer nu utan även två timmar, två dagar och två veckor framåt, se att jobba i ett högt tempo som en rolig utmaning samt att forma ett bra team där målet hela tiden är att jobba tillsammans. Du jobbar i nära samarbete med bagerichefen samt driftchefen för att uppfylla de visioner/värden som finns för verksamheten.
Vanligt klassiska konditoriarbete
Beställning av råvaror
Arbeta mot utsatta försäljningsmål
Rapportera till driftchef
Planering inför kommande dagar
Vara aktiv och komma med nya idéer
Sprida glädje bland medarbetare
Personalansvar samt upplärning
Ansvara för konditoriproduktionen för företaget
Styra det dagliga arbetet
Budgetansvar
Schemaansvar
Intervjuer sker löpande och rätt person anställs därefter.