KONFEKTYRMAKARE PÄRLANS KONFEKTYR

KONFEKTYRMAKARE PÄRLANS KONFEKTYR

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Är du kanske konditor eller bagare och vill nu lära dig bemästra hantverket att koka riktigt bra gräddkola i olika former? Vill du jobba i ett litet team i en växande organisation där det finns möjlighet att utvecklas? Då kanske det är dig vi söker som konfektyrmakare hos oss på Pärlans Konfektyr! Vi flyttar nu vår produktion till större lokaler i Slakthusområdet och har några spännande år framför oss.


Om oss
Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kola och kolasås på klassiskt vis med smör, grädde och socker. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ursprungliga lilla kök som numera är en populär mjukglassbar. Våra kolor är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal, och butiken på söder lockar såväl stockholmare som turister på besök. Försäljning sker också via egen webshop, plus att vi har ett stort nätverk av återförsäljare, framförallt i Sverige, men också en växande internationell marknad.
Hösten 2017 flyttade vi produktion och kontor till en gammal tegelbyggnad i Kräftriket intill Brunnsviken. Mycket har hänt sen dess - fler produkter, fler människor - och vi är numera trångbodda. Så, nu i augusti går flyttlasset igen, denna gång till Slakthusområdet i södra Stockholm! Vi har några händelserika år framför oss i dynamiska kvarter med roliga grannar. Större ytor ger oss möjlighet att växa ytterligare och förverkliga många av de idéer vi länge haft.
Vi söker nu någon som vill vara med oss på den resan och utvecklas i sin roll.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill lära dig hantverket och delta i vår dagliga produktion av kolor, kola i choklad, krokant och kolasås. Tanken är att du ska lära dig alla momenten i köket såsom att koka, doppa i choklad, slå in etc. Du kommer jobba tätt tillsammans med ett mycket kunnigt, kreativt och engagerat gäng, och det är viktigt att vi kan backa upp varandra och är villiga att hugga in där det behövs.
Arbetet i köket är till stor del ett hantverk, även om vi numera även har en del maskiner. Det kräver fingertoppskänsla, ett stort kunnande och exakthet i sådant som temperaturer, tider och mängder.


Kvalifikationer
Vi söker en självständig och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann, flexibel och snabb. Du ska ha utbildning och tidigare erfarenhet av att jobba professionellt i kök. Produktion av konfektyr är naturligtvis ett plus, men inget krav, vi lär dig kolakokandet här hos oss.
Vi lägger stor vikt vid att du är en glad person, med härlig energi, som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang, gillar den lilla organisationen där vi jobbar nära varandra, är prestigelös, och vill utvecklas i din roll.


Typ av anställning
Heltid. Tillsvidare. Fast månadslön. Vi har kollektivavtal.
Start omgående. Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Jobbet är vanligtvis förlagt dagtid vardagar, men det kan förekomma jobb även kvällar och helger, speciellt under mer hektiska perioder som inför jul.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: PÄRLANS KONFEKTYR fabrik & kontor JOHANNESHOV
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 augusti 2024
  • Ansök senast: 3 september 2024

Postadress

Hallvägen 13
JOHANNESHOV, 12162

Liknande jobb


ART Bakery - Konditorchef

19 september 2024

Konditor/Bagare, Heltid Tillsvidare

Konditor/Bagare, Heltid Tillsvidare

17 september 2024

Hantverksbagare

16 september 2024