OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Desserter utan gränser är ett litet mathantverksföretag och vi söker nu medarbetare som ska förpacka och märka vår prisbelönta Salmiakkola.
Omfattningen är i nuläget 4-8 timmar/vecka på tisdagar, ibland onsdagar. Det passar dig som har ett flexibelt schema.
Vårt produktionskök ligger i Bagaregården och arbetsuppgifterna är att skära till, förpacka och märka Salmiakkolan samt att diska, städa och hålla arbetsytorna rena. Allt arbete sker för hand och varje kolastång slås in i smörpapper och märks med etiketter. Det är ett fysiskt, repetitivt och trivsamt arbete. Titta på hemsidan och sociala medier för att få en bild av verksamheten. Facebook och Instagram @salmiakkola.
Du som söker trivs med rutinuppgifter, är mycket noggrann och förstår vikten av hög kvalitet i alla led samt har ett flexibelt schema. Det ingår att smaka av och bedöma kvaliteten så det är en förutsättning att du har ett intresse för alla typer av sötsaker. När du har lärt dig arbetet är det ett krav att du kan arbeta självständigt då detta är en liten arbetsplats.
Krav på sökande är att du har någon erfarenhet av arbete i kök, café, restaurang eller liknande och är bekant med rutiner kring livsmedelshantering och hygienregler i ett professionellt kök. Utöver detta följer vi FHM:s rekommendationer och det är en förutsättning att alla som arbetar här gör det.
Tillträde är omgående och intervjuer sker löpande.
Uppfyller du kraven så är du välkommen att skicka ett kort personligt brev med cv och referenser till: salmiakkola@desserterutangranser.se.
Skriv varför du söker och beskriv vilka erfarenheter och egenskaper du har som gör att du skulle trivas med dessa arbetsuppgifter.
#jobbjustnu