OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Skansens restauranger ingår i Burgsvik Kulturrestauranger, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår utöver Skansens Restauranger även Dramatenrestaurangerna och Djurgårdsbron i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.
På Skansen driver vi restauranger, festvåningar och konferenslokaler. Vi arrangerar fester och event av olika slag så som bröllop, marknader och företagsfester. Vi firar högtider och jubileum och vi bjuder in till konserter i den vackraste inramningen Stockholm kan erbjuda. På Skansen finns det alltid möjlighet att ge festen extra glans och skapa minnesvärda upplevelser.
Nu söker vi dig med ett stort leende på läpparna som tycker om att ge service i världsklass. Hos oss är inte den ena dagen den andra lik och vi vill påstå att skräddarsy evenemang är det vi gör allra bäst. I arbetet ingår att planera, förbereda och vara med våra gäster på plats genom deras konferensdag här på Skansen.
I din nya tjänst kommer du bland annat jobba med detaljplanering med kund inför deras konferens/event, kvalitetssäkring av konferenslokaler och skyltning inför gästernas ankomst, klassiska receptionssysslor, uppkoppling av konferensteknik och service under pågående evenemang. Bokning av nya konferenser och evenemang i vårt bokningssystem Caspeco.
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet att jobba med service och gärna med event från till exempel reception och/eller bokning, erfarenhet inom servering är meriterande.
För rollen ser vi det som viktigt att du har en utpräglad känsla för service samt ett intresse och känsla för att hantera konferensteknik. Du är en ”doer” och hugger i där det behövs, är bra på att kommunicera i tal och skrift.
Tjänsten är på heltid och förlagd efter bokningar där man följer kunden det vill säga kväll och helg förekommer.
Meriterande om du har
Kunskaper i bokningssystemet Caspeco
Har relevant utbildning inom konferens/event/restaurang
Goda mat- och dryckeskunskaper samt övergripande kunskap inom alkohol- och livsmedelshantering
Om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning, deltid eller heltid. (75%-100%)
Arbetstid: Varierande arbetstider, dag- och kvällstid, helger och högtider.
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Förmåner: Friskvårdsbidrag, erbjudanden och fina rabatter hos våra samarbetspartners
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna vår restaurangchef Josefine 08-566 370 20
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till josefine@skansensrestauranger.se
Mer information om våra olika verksamhetsområden hittar du på www.skansensrestauranger.se