OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Lisebergsbyn
Lisebergsbyn består av cirka 150 campingplatser och drygt 90 stugor/rum.
Anläggningen ligger i naturnära miljö bara 10 minuter från centrum, men samtidigt med närheten till naturen i Skatås och Delsjöområdet.
Beskrivning av arbetsuppgifter
- Tillagning och uppdukning av frukostbuffé
- Tillagning av kalla och varma maträtter samt viss bakning
- Menyplanering
- Beräkning, inköp och beställning av råvaror
- Städ av kök, matsal och konferensutrymmen
- Utbildning av säsongsanställd personal
Kvalifikationer
Vi vill att du har några års dokumenterad erfarenhet av arbete i kök och servering samt utbildning i hantering av livsmedel och hygienkunskap. Du ska kunna laga god mat av varierande slag till större sällskap. Det är en fördel om du har haft en liknande befattning tidigare. Datavana krävs, samt kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Körkort för bil är ett krav.
Vi söker dig som bidrar till att skapa en god gemenskap i arbetsgruppen, tycker om att arbeta med värdskap, är servicemedveten och lyhörd för våra gästers önskemål.
Vi värdesätter att du med engagemang och energi tar dig an dina arbetsuppgifter.
Villkor
Tjänsten är ett vikariat på 80% med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt, med planerad varaktighet till 28 februari 2022. Arbetstiden är främst schemalagd dagtid, vardagar som helger. Arbete under kvällstid kan förekomma.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Lenika Iversen, på telefon 0707-42 21 04.
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, senast den 20 december.