OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
•
ARBETSBESKRIVNING Sous Chef banquet
• Clarion Hotel Sea U har Helsingborgs bästa läge med första parkett och en magisk utsikt. Tack vare passionerade medarbetare kommer vi garanterat överträffa gästernas förväntningar. Genom att vara personliga och professionella levererar vi alltid service på högsta nivå. Vi ökar livskvaliteten för både medarbetare och gäster. Och vi har modet att tänka nytt. För vi vet att morgondagen bara är en god natts sömn bort.
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: ” Sous Chef Banquet ”
•
• Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
• Banquet Sous Chef (BSC) rapporter till C&B Head Chef (HC)
Tjänsten innefattar ansvar för:
•
• • Konferens.
• • Bankett & Event.
•
•
I tjänsten ingår:
•
• • Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• • Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten
• • Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med meny skrivningar för samtliga F&B avdelningar.
• • Tjänstgöring enligt rullande varierat schema.
• • Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• • Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• • Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• • Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• • Ansvar för upplärning och vidareutbildning av kökspersonal. Utbildningar som inte sker av dig själv skall ses över och planeras i samråd med närmsta chef.
• • Att i samråd med resten av ansvariga i köken tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• • Se över prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget. Användande av menu engineering.
• • Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• • Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• • Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• • Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• • Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• • Vara behjälplig med lönekörning.
• • Daglig uppdatering kring våra mätsystem.
• • Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar.
• • Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmsta chef.