OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren Konferenschef
Du har erfarenhet av konferens och/eller restaurang.
Vi har mellan 10-30 gäster som nästan alltid stannar i ett dygn och serverar en 4-rätters "fine dining" middag, så erfarenhet av servering är viktig.
Du kommer att vara ansvarig för Villa Sandudden och all personal som arbetar på konferensgården. Utveckling och vidhållande av hög och god service, genomgående kvalité i alla verksamhetens delar. Sköta schemaläggning av personal, anställning av personal. Du kommer också arbeta i rörelsen med våra gäster.
Kundgruppen är alltid ensam i sin ”Villa”, som har egna sällskapsutrymmen, matsal, konferens, sovrum, terrasser, loungemöbler, gräsmattor etc.
Både lunch och middag har bordsservering medan frukost har både buffé och servering.
Då grupperna är små, så kommer man kunden nära. Så man kan servera en drink eller en öl, hjälpa kunden i konferensen, servera mat och vin, ta emot kunden och visa dem till sitt rum och vinka adjö och önska dem välkomna tillbaka en annan gång.
I veckorna har vi konferenser för ledningsgrupper, på helgerna har vi ofta fester såsom 50 års fest etc.
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!