OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det här är riktat till dig som idag jobbar som kock och vi har en enkel fundering - Vad skulle locka eller inspirera dig att jobba som kock på landet, på ett ställe som Rimforsa Strand?
Först lite om oss. Vi befinner oss i natursköna sjöriket Kinda långt bort från storstadsstress men ändå bara en halvtimme från Linköpings nöjesliv. Rimforsa Strand är ett familjeägt hotell med stort fokus på och erfarenhet av konferensverksamhet men också av att arrangera bröllop och fest. Vi är medlemmar i Visita och i Östgötamat
Men maten då? Vi är inte ett fine-dining-ställe men vi brukar sammanfatta vår matfilosofi som "Nice dining". Traditionell men med en touch från nya trender. Gästen ska känna sig trygg i det bekanta men samtidigt kunna bli överraskad av detaljer. Vi lagar all vår mat från grunden, sätter egna fonder och bakar vårt eget bröd, tårtor och kakor. Hållbarhet är viktigt för oss och det gäller både samarbeten med nära producenter och att hålla nere matsvinn, som att ha personal som mår bra och trivs på jobbet. Utifrån vår verksamhets inriktning jobbar vi med fasta menyer och inte med a la carte.
Tänk tanken att du skulle jobba på Rimforsa Strand. Vilka behov skulle du se behöver vara uppfyllda för just dig? Vilka utmaningar tänker du på? Vilka lönekrav känns rimliga? Kan vi tillsammans skräddarsy en tjänst som skulle passa just dig? Vi kan erbjuda en fast tjänst på mellan 75-100 procent från datum enligt överenskommelse.
Återigen, du ska jobba som kock idag eller ha jobbat som kock inom de senaste 5 åren enligt de erfarenhetskrav som är angivna, för att söka detta jobb. Tycker du det skulle vara intressant så skicka ett mail till mig, till petter@rimforsastrand.se, så kontaktar jag dig.
Allt gott!