OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Vikariejouren förmedlar korttidsvikariat till våra mottagningskök och kök med egen matlagning inom förskolan. Arbetet kan ibland innebära kombitjänstgöring med ansvar för både kök och städ av övriga lokaler. ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Med kort varsel vikariera för ordinarie personal. Arbete på flera arbetsplatser. Vid mottagningsköken levereras färdig mat och ansvarig i köket ställer i ordning inför måltiderna. I våra kök med egen matlagning ansvara för hela kedjan med planering och inköp till att maten lagas och serveras. Ansvar för disk och städning av köken ingår. KVALIFIKATIONER Utbildning relevant för arbete inom sektorn restaurang och livsmedel. För arbete i kök med egen matlagning krävs kock/kokerskeutbildning samt erfarenhet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Utvecklingsenheten Sofia Heino
026-17 80 87
HR-konsult Helena Bergström
026-17 50 07
Vision Lena Arnberg
026-17 80 05
SACO Karin Jansson
026-17 80 47
Naturvetarna/akademikeralliansen Claes-Göran Nilsson
026-17 96 15
Förvaltningschef Mats Collin
026-17 87 74
Förvaltningschef Elisabet Jonsson
026-17 83 20
Kommundirektör Göran Arnell
026-17 80 02
HR-chef Joakim Råberg
026-17 84 96
Sandra Westman
+4618169362