Kost söker erfaren kock till Sveaköket i Västerås

Kost söker erfaren kock till Sveaköket i Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du ett genuint intresse för mat och matlagning samtidigt som du är kvalitetsmedveten och drivs av att bli bättre på det du gör? Vi söker en erfaren kock till teamet i Sveaköket som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Är du vår nya kollega? Passa på och sök tjänsten redan idag!

 

Om arbetsplatsen
Verksamheten Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi cirka 16 000 portioner mat, där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanlands län samt till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Vår vision är att leverera flexibla måltider för patientens bästa, vilket har medfört att vi har fått flera kvalitetspriser genom åren. Det förekommer även specialkost bland våra patienter som exempelvis allergi- eller konsistensanpassad kost, och därför är det extra viktigt att de äter mat som är anpassad utifrån deras behov. I november 2018 införde vi fleximatsystemet som har skapat större möjligheter för våra patienter att välja bland fler maträtter och äta vid en tidpunkt när de så önskar. 


För oss är det viktigt att du mår bra och trivs på jobbet så därför erbjuder vi dig:


• Ett anpassat introduktionsprogram för att du ska bli trygg och säker i din yrkesroll
• Möjlighet till kompetensutveckling genom exempelvis interna utbildningar
• En arbetsplats för livets olika skeden
• Gratis träning på vårt fullt utrustade gym
• Friskvårdsbidrag 3000kr/år

Läs mer om förmånerna här: Dina förmåner - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

 

Arbetsuppgifter
Som kock hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillaga patient- och restaurangmat i storkök med stort fokus på specialkost. Det ingår även att ta emot och kontrollera varorna som kommer till oss samt förbereda och planera tillagningen av maten inför nästkommande dag. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är dukning av patientmat, diskning, städning och dokumentation i programmet för egenkontroll. 

Du välkomnas till ett härligt och kompetent kocklag på tio personer som brinner för yrket och ser fram emot att tillsammans driva verksamheten vidare. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en godkänd kockutbildning och minst två års erfarenhet inom yrket. Har du tidigare arbetat som kock i storkök eller inom restaurang är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet och kunskaper inom specialkost och näringslära, som exempelvis allergi- eller konsistensanpassad kost. Har du kunskaper i kostdataprogram är det fördelaktigt. För tjänsten behöver du ha god datorvana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker har ett genuint intresse för mat och matlagning. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt, samtidigt som du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Då arbetet innefattar många olika moment är det viktigt att du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter utan att bli stressad och ofokuserad. Vi ser att du är kvalitetsmedveten och trivs i en organisation som arbetar aktivt med att laga mat från grunden och öka andelen ekologiska livsmedel. Du har en god förmåga att arbeta självgående samtidigt som du samarbetar bra med andra. Du är tydlig i din kommunikation och relaterar till dina kollegor på ett lyhört sätt.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning: Heltid
Arbetstid: 37 timmar per vecka, måndag till söndag och lätthelg (fyra veckors rullande schema, helgdagar/röda dagar ingår)
Placeringsort: Västerås

Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 1 september 2024.
Bifoga relevanta intyg och betygshandlingar med din ansökan.


Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du bli inbjuden att svara på några videofrågor. Efter att du har svarat på videofrågorna kommer du att bli kontaktad om du går vidare till en intervju. Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Om regionen
Om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du se mer på regionens instagramkonto: Klicka här 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet.
Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter.

Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här.
Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är.
Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar.

Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt.

Kontaktpersoner på detta företaget

Christina Gehlin, Avdchef
0221-263 47
Cecilia Stoor, Vårdförbundet
021-10 41 67
Maria Fredriksson Frischenfeldt, Sektionsledare Resurslaget i Köping
0221-26368
Aliisa Andreasson, Enhetschef avd 1
0221-261 24
Jeny Zackrisson, Enhetschef avd 1
0221-261 53
Christina Gehlin, Enhetschef avd2/AH
0221-263 47
Therese Edvardsson, Tf. Enhetschef avd 3
0221-26 271
Fredrik  Leek, Områdeschef, Ambulanssjukvården Västmanland
021-17 45 59
Marie Malm, Enhetschef
021-17 45 69
Fredrik Rudstam, Vårdförbundet
021-17 34 42

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Västmanland
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 augusti 2024
  • Ansök senast: 1 september 2024

Besöksadress

Västmanlands sjukhus Köping
None

Postadress

Västmanlands sjukhus Köping
KÖPING, 73181

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024