OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stockholm. I kommunen arbetar ca 4.000 personer för att uppfylla målen om service, professionellt bemötande och tillgänglighet samt möta de utmaningar som ställs på en region i stark tillväxt. Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar därför en jämnare köns- och åldersfördelning samt varierad etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Kommunen arbetar kontinuerligt med att ge alla arbetsplatser förutsättningar för ett medskapande och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger därför stor vikt vid att Du delar kommunens värdegrund och medarbetarpolicy. För mer information: www.nykoping.se I Nyköpings kommun satsar vi på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid. ARBETSUPPGIFTER Division Vård och Omsorg är en gemensam organisation för kommunens äldre- och handikappomsorg. Division Barn Utbildning Kultur är en gemensam organisation för kommunens förskolor och skolor, vuxenutbildning och kultur. Ansvaret för kostfrågor är delat mellan de två divisionerna och tjänsten är placerad i Vård & Omsorg. Du handlägger och följer måltidsverksamheten i de båda divisionerna. Den är till mycket stor del upphandlad och har privata utförare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för livsmedelsupphandling, deltar i måltidsupphandlingar, vara sakkunnig i kostfrågor vid ny- och ombyggnationer av kök, livsmedelshygien, budget, ansökan om EU-bidrag, kost och matkultur, enkäter och uppföljningar. Du är underställd enhetschef vid Specialistfunktionen i Vård & Omsorg. KVALIFIKATIONER Du som söker ska: - ha högskoleutbildning som kostekonom eller annan utbildning som är likvärdig - ha goda kunskaper i ekonomi och livsmedelshygien - ha erfarenhet av upphandling och drift av måltidsverksamhet - ha datorvana Körkort erfordras.