OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Söderköping är en trivsam skärgårdskommun vid Göta Kanal. Söderköping har ca 14 000 invånare. Kostenheten serverar god, näringsriktig och variationsrik mat. Vi följer livsmedelsverkets rekommendationer och arbetar fortlöpande med kvalitet och vidareutveckling. Matsedeln är gemensam för alla men anpassas efter de olika verksamheterna. Vid behov tillagas specialkost. All mat är lagad samma dag som den ska ätas. Vi använder råvaror med hög kvalitet. Verksamheten kontrolleras enligt egenkontrollagen. Vi har välutbildad personal. Maten lagas i sex tillagningskök. Från tillagningsköken transporteras mat till förskolor, skolor och omsorg. Vi serverar dagligen ca 3 500 portioner. Kostenheten sorterar under Barn- och utbildningsförvaltningen, Kostenheten har 43 anställda. Vi söker en kostchef med kostekonomutbildning och erfarenhet av: - att leda personal - att arbeta med ekonomi- och budgetfrågor - att inspirera och leda utvecklingsarbete. Vi ser det som en självklarhet att vår blivande kostchef har kunskap om god och näringsliktig mat samt har ett professionellt förhållningssätt.