OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Äldreområde 1
Som kostchef ansvarar du för fyra olika kök med totalt tolv stycken anställda. Du kommer även ingå i en chefsgrupp med ca 20 enhetschefer och kostchefer och är underställd områdeschef.
Personal- och budgetansvar för fyra olika tillagningskök där mellan 60 och 150 lunch- och kvällsmatsportioner produceras varje dag.
Din bakgrund är kostekonom eller annnan utbildning som bedöms likvärdig. Vi förutsätter att du har bred kunskap i kostfrågor och beredskap att hantera olika typer av kostbehov hos kunderna. Det är viktigt att du är en god ledare och organisatör. Vi förväntar oss målmedmetenhet och engagemang balanserat med lyhördhet och flexibilitet. Kockutbildning samt ett par års erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Goda kunskaper inom data krävs.
Kontaktpersoner på detta företaget
Områdeschef Maria Frank
036-10 75 90
Områdeschef Marie Hansen
036-10 22 43
Vårdförbundet Arja Ringström
0722-10 65 30
LSR Peter Svanstedt
036-10 23 25
FSA Ing-Mari Jonsson
036-10 36 55
Kostchef Vik. Kostchef Johanna Skenning
036-10 25 45
Kommunal Ronica Bravell
036-10 58 70
Områdeschef Carin Wiberg
036-10 56 94
Vision Steinunn Ingolfsdottir
036-10 73 88
SSR Lena Rocksjö
036-10 68 00