OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostchef Stiftelsen Stockholms Sjukhems kostavdelning (vinnare av Arlas Guldko för bästa Seniorservering 2007) lagar mat till 250 boende/patienter och till restaurangens cirka 80 matgäster per dag i våra lokaler på Kungsholmen.Vi lagar mat såväl till vardag som till fest, och ser som vår uppgift att via maten förgylla dagen för våra gäster.Det mesta är därför tillagat från grunden och vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och individens valmöjlighet. Dina arbetsuppgifter Du leder vår kostenhet som består av 15 medarbetare och har eget budgetansvar. Som en god ledare kan du inspirera och skapa goda förutsättningar för fortsatt utveckling av personal och verksamhet I arbetsuppgifterna ingår förstås också att garantera hygienisk kvalitet och ansvara för rutiner och dokumentation enligt myndigheters krav. Dina kvalifikationer Först och främst bör du ha ett genuint intresse av mat som kulinarisk upplevelse för äldre och svårt sjuka.Du är utbildad kostekonom och har minst fem års erfarenhet av att leda en kostavdelning.Du har goda ledaregenskaper och utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga.Du är förändringsinriktad och serviceorienterad. Tjänstgöringsvillkor/grad Tjänsten är en tillsvidareanställning.Tjänstgöringsgraden är 100 %.Lön enligt överenskommelse. Tillträde Tillträde till tjänsten: 2008-08-18.