OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETSUPPGIFTER Skolmåltiderna består av ett produktionskök som producerar ca 2100 portioner dagligen samt mottagningskök i kommunens skolor och förskolor. Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet, - Vara arbetsledare för kökens personal - Se till att gällande verksamhetsmål förankras och efterlevs, - Övergripande ansvar för kökens egenkontroll och efterlevandet av livsmedelslagstiftningen i köken KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Vi söker dig som: - är utbildad kostekonom eller har motsvarande utbildning/erfarenhet - har ledarerfarenhet inom verksamhetsområdet - kan kommunicera, vägleda och stimulera medarbetare till utveckling.- är väl insatt och informerad om utvecklingen inom kost och näringsfrågor - är kunnig och uppdaterad på livsmedelslagstiftning samt övriga lagar och förordningar - har en hög samarbetsförmåga - har förmåga att driva kostverksamhet på ett kostnadseffektivt sätt