OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostenheten består av ett tillagningskök med skolrestaurang, och fem mottagningskök. Det produceras ca 1300 portioner lunch, till förskolor, skolor och äldreomsorg per dag, samt ca 150 portioner kvällsmat. Sammanlagt arbetar ca 20 personer inom enheten. Vårt mål är att utveckla verksamheten i samverkan med kunderna. Vi arbetar med förbättringar avseende kvalitet, teknik och kostnadseffektivitet. ARBETSUPPGIFTER Som kostchef ska du leda kostenheten, ha budget -, personal- och arbetsmiljöansvar samt ansvara för upphandlingsfrågor inom livsmedelsområdet. Kostchefen driver kostenhetens fortsatta utveckling av verksamhetens egenkontroll. Kostchefen företräder kostverksamheten och ger konsultativ rådgivning till kommunorganisationens övriga verksamheter. Kostenheten använder sig av kostdataprogrammet Aivo. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning inom kostområdet eller annan utbildning som prövas likvärdig. Önskvärt är erfarenhet från liknande arbete och god kännedom om offentlig förvaltning. Du ska vara en lyhörd, engagerad och tydlig ledare som kan utveckla verksamheten. Anställningsform: Vi tillämpar särskilt anställningsavtal för kommunens chefer vilket innebär; visstidsförordnande som chef (3 - 5 år efter överenskommelse), samt tillsvidareanställning på en grundbefattning på annan nivå i kommunen.