OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi levererar tjänster för välfungerande internservice som är grunden för en trygg och trivsam miljö för personal, patienter och besökande. Vi utvecklar en unik tjänsteideologi som gör oss till en flexibel samarbetspartner som ligger längst fram när det gäller ny teknik, nya metoder och miljövänliga produkter. Läs mer på www.se.issworld.com
Kostchef med kostansvar till FM-uppdrag i Linköping
ISS affärsenhet Sjukvård kommer att ansvara för ett FM-uppdrag för Landstinget i Östergötland som omfattar sjukhus och övriga vårdinrättningar i Linköping och Motala. Uppdraget består av bland annat sjukhusvaktmästeri, lokalvård och patientmat. Leveransen kommer att ske i en flexibel, multikompetent organisation med fokus på kundens serviceupplevelse oavsett vilka arbetsuppgifter som utförs. ISS ser patientkosten som en viktig del av vårdkedjan, och ser det nya FM-uppdraget som en möjlighet att fullt ut stödja sjukvården och dess verksamhet.
Vi söker nu en Kostchef till vårt uppdrag i Linköping.
Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar ledning, planering, schemaläggning och kost- och näringsberäkningar av måltider/recepturer och menyer. Du kommer att arbeta företrädesvis i ett närings- och kostdataprogrammet. Du ansvarar för såväl patientmåltider till vården, som för en öppen restaurang där personal och anhöriga erbjuds varma och kalla alternativ.
Du kommer att ha kontakter med sjukvården och kundens dietister för att säkerställa att patientmaten har rätt näringsvärde, är anpassad till vårdbehoven och håller avtalad kvalitet. Du kommer också att planera menyer i samråd med kunden. Beredning och leverans av patientmat är en sjudagarsverksamhet till vård med inneliggande patienter.
Du är en självklar del av det team som producerar och levererar maten, håller restaurangen öppen och ger kunderna en försklassig service. Du har också ansvaret för en effektiv personalplanering, en god ekonomi och ett ledarskap som ligger i linje med ISS värderingar och Ledarskapsprinciper.
Till ditt stöd kommer att finnas en platsorganisation för uppdraget, inklusive dietist, kockar och restaurangpersonal, samt stöd från ISS centrala utvecklingsresurser inom området. Du rapporterar till platschefen för uppdraget som tillhör affärsenhet ISS Sjukvård.
Arbetstid
Heltid 100%
Önskade kvalifikationer
Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete med patientkost. Erfarenhet och intresse av vegetariska-, special- och konsistensanpassade måltider. Erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och budget.
Utbildning i Kostekonomi eller likvärdig yrkesutbildning/erfarenhet.
Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av mat, människor och service. Du förstår service och delar vår vision om att bli det bästa serviceföretaget i världen.
Du är kreativ och uthållig samt har en objektiv och strukturerad förmåga i ditt arbete och du tar ett stort eget ansvar. Som ledare på ISS leder du alltid med gott exempel och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen.
Övrigt
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde under hösten 2014 alternativt våren 2015
Sista ansökningsdag: 2014-09-01
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alf Danielsson (Tjänsteansvarig Mat & Dryck) eller Nicklas Nyman (Affärsenhetschef sjukvård) på telefon 020-155 155.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alf Danielsson (Tjänsteansvarig Mat & Dryck) eller Nicklas Nyman (Affärsenhetschef sjukvård) på telefon 020-155 155.
Är du intresserad? Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil www.se.issworld.com för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!