OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning.Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.Socialförvaltningen är indelad i två områden: Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg.Vård- och omsorg arbetar med service och vårdinsatser för äldre och funktionshindrade.Individ- och familjeomsorg arbetar med stöd och service till familjer och enskilda när det generella välfärdssystemet inte räcker till.ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Vård- och omsorgsverksamheten i Höganäs kommun är inne i ett spännande utvecklingsskede med målsättningen att utveckla en flexibel och innovativ äldreomsorg som svarar upp mot dagens och framtidens vårdbehov.Kosten är av stor vikt för de äldres välbefinnande och vi satsar därför mycket på att kvalitetssäkra och utveckla detta område. Vi söker en engagerad ledare som skall ansvara för köksverksamheten inom socialförvaltningens vård- och omsorgsavdelning.Idag består organisationen av 20 medarbetare fördelade på 4 tillagningskök vilka lagar ca 500 luncher, 160 frukostar och 160 kvällsmat.Vi har också ett kök som drivs på entreprenad.Under nästa år förändras organisationen.Två kök kommer då att drivas i egen regi och två på entreprenad. Arbetet förutsätter goda ledaregenskaper samt förmåga att utveckla och anpassa verksamheten till matgästernas tillfredställelse.Utbildning av personal samt kontakt med våra entreprenörer kommer att bli en allt viktigare del av arbetsuppgifterna.Vid heltidstjänst ingår även andra administrativa uppgifter. Fackliga företrädare når du också via kommunens växel, se ovan.KVALIFIKATIONER Du som söker skall ha kunskaper inom områdena kost för äldre, ekonomi, kvalitetssäkring, verksamhetsuppföljning, livsmedelslagstiftning samt även intresse för utbildning.Högskoleutbildning såsom kostekonom eller dietist samt erfarenhet från området är meriterande.Körkort samt tillgång till bil är ett krav.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kostchef Ann-Louise Luttrén
042-337206
biträdande kostchef Helen Persson
042-337560
Facklig kontaktperson
042-337100