OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Skillnaden startar med oss.
Vi gör att Västra Götalandsregionens patienter, personal och besökare kan få god vällagad mat. Som kostchef bidrar du till vårt arbete med patientsäkerhet, hållbarhet och bra service.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Kostchef för vårt kök i Trollhättan och Uddevalla sjukhuskök. Trollhättans kök producerar enligt cook-serve metoden och levererar i första hand mat och livsmedel till NÄL, Brinkåsen och Uddevallas sjukhus.
Du kommer att ansvara för att patienter inom NU-sjukvården får goda och näringsrika måltider. Köket levererar även catering till sjukhusen, samt bedriver restaurang- och caféverksamhet på Trollhättan och Uddevalla. Arbetet innebär att tillsammans med din kostchefskollega, köksmästare och teamledare samt övriga medarbetare fortsätta utveckla en hållbar måltidsproduktion. Som kostchef är du ansvarig för kökets resultat inom verksamhet, ekonomi och personal. Alla våra kök är KRAV-certifierade och vi arbetar aktivt arbete för att minska klimatpåverkan från våra måltider genom tex minskat matsvinn och reducering av CO2.
Arbetet innebär att tillsammans med sjukhuset utveckla och samverka i kostfrågor som berör verksamheten. Du ingår i område Måltiders ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar måltidsverksamheten för hela Västra Götalandsregionen.
Kvalifikationer
I rollen som kostchef bidrar du till att vår måltidsverksamhet har en god serviceleverans genom att:
• kommunicera och skapa goda relationer
• sätta upp mål, involvera och följa upp
• delegera och skapa utveckling för medarbetarna
• skapa en inbjudande måltidsupplevelse med säker livsmedelshygien
Du har några års chefs- och ledarerfarenhet avseende personal, ekonomi och verksamhetsansvar och lever upp till de kompetenser som är kriterier för chefer inom VGR: arbeta värdegrundsbaserat, mål- och resultatorienterat, kommunikativt och utvecklingsorienterat.
Du har högskoleutbildning med examen från kostvetarprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har några års arbetserfarenhet från liknande verksamhet. Givetvis har du en stor passion för mat och att utveckla måltidsupplevelsen för Patienter inom Västra Götaland.
Vi ser fram emot din ansökan!
Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion
Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmie Vikingsson, teamchef
010-441 09 60