OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostekonomens arbetsuppgifter innebär att, i samråd med enhetschefen för produktionsköket, ansvara för att kostproduktionen genomförs på ett effektivt och säkert sätt Arbetet innebär: - Framtagning av matsedlar - Planera och genomföra inköp av livsmedel och i viss mån köksutrustning - Ansvara för information till kunder, medarbetare och leverentörer - Vid behov biträda enhetschefen i övriga verksamhetsfrågor - Medverka till verksamhetens utveckling Vi söker dig som har examen som kostekonom och gärna några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du har kunden i fokus och förstår vikten av pålitlig och säker kostproduktion. Erfarenhet av att arbeta i AIVO eller motsvarande kostdatasystem är meriterande. Som person är du drivande, engagerad och van att hålla många bollar i luften. Placering vid Sunderby sjukhus. Du är i din roll direkt underställd enhetschefen vid produktionsköket.