Kostekonom, utrednings- och utvecklingsarbete

Arbetsbeskrivning

Kök och restaurang i Karlskrona lagar mat till patienter, medarbetare och besökande. Dagligen lagas frukost, lunch och middag till ca 350 patienter. Kök och restaurang serverar även 250-500 gäster i restaurangen varje dag. Landstinget Blekinge ligger på fjärde plats av landstingen i hela landet när det gäller andelen ekologiska livsmedel som serveras.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med att utveckla och planera matsedlar, göra beställningar av livsmedel och utrustning samt att följa upp arbetet. Ditt datastöd är kostdatasystemet Aivo. Du är delansvarig för egenkontroll/ HACCP samt medverkar i den dagliga personalplaneringen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen i kostvetarprogrammet eller annat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från sjukhuskök är meriterande.
Du ska ha ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med övrig kökspersonal arbeta för att ge bästa service till våra matgäster.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi uppskattar nytänk och en positiv attityd.
Du behöver ha god datorvana inom MS Office. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo är meriterande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Per Johansson

Leif Lindell

Elenor Malmörn

Claes Håkansson

Christin Samuelsson
0455-736126
Birger Petersson
0455-736355
Britt-Louise Mårdh Karlsson
0455-736311
Farhad Haddad-Nik
0455-736243
Jens Boäng
0734-471676
Sanna Karlsson
0734-471648

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Landstinget Blekinge Karlskrona
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Publicerat: 30 oktober 2013

Besöksadress

37181 Karlskrona
None

Postadress

Bättringsvägen Wämö Center
Karlskrona, 37181

Liknande jobb


22 oktober 2024

22 oktober 2024

Teamledare Kost

Teamledare Kost

8 oktober 2024