OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kök och restaurang i Karlskrona lagar mat till patienter, medarbetare och besökande. Dagligen lagas frukost, lunch och middag till ca 350 patienter. Kök och restaurang serverar även 250-500 gäster i restaurangen varje dag. Landstinget Blekinge ligger på fjärde plats av landstingen i hela landet när det gäller andelen ekologiska livsmedel som serveras.
ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med att utveckla och planera matsedlar, göra beställningar av livsmedel och utrustning samt att följa upp arbetet. Ditt datastöd är kostdatasystemet Aivo. Du är delansvarig för egenkontroll/ HACCP samt medverkar i den dagliga personalplaneringen.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen i kostvetarprogrammet eller annat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från sjukhuskök är meriterande.
Du ska ha ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med övrig kökspersonal arbeta för att ge bästa service till våra matgäster.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och prestigelöshet. Vi uppskattar nytänk och en positiv attityd.
Du behöver ha god datorvana inom MS Office. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo är meriterande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Per Johansson
Leif Lindell
Elenor Malmörn
Claes Håkansson
Christin Samuelsson
0455-736126
Birger Petersson
0455-736355
Britt-Louise Mårdh Karlsson
0455-736311
Farhad Haddad-Nik
0455-736243
Jens Boäng
0734-471676
Sanna Karlsson
0734-471648