Kostekonom/dietist

Arbetsbeskrivning

Stiftelsen Stora Sköndal är en ideell verksamhet som grundar sig på kristna och humanistiska värderingar. Vår verksamhet omfattar bl. a. sjukhem, ålderdomshem, gruppboende för minneshandikappade, psykiatri, hemvård, neurologisk rehabilitering, seniorboende samt högskoleutbildning och forskning. Stora Sköndal med cirka 500 anställda, är beläget i södra Stockholm vid sjön Drevviken. Läs gärna mer om oss på www.sssd.se Till vår Kost- och restaurangenhet söker vi för ett föräldravikariat en utbildad kostekonom eller dietist. Erfarenhet av arbete i sjukhuskök eller restaurang är meriterande. Tjänsten innebär arbetsledning i restaurangen, arrangemang av aktiviteter och middagar, handledning av dietköket, kostrådgivning samt att hålla i kostutbildningar. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och måltider. Dessutom bör du tillsammans med andra kunna omvandla dina ideer och kunskaper till praktiska metoder såväl i kök som mot gästerna. Du är ansvarsfull och utåtriktad med stor servicekänsla som gör att du har lätt för att samarbeta i såväl stora grupper som i det nära mötet med gästen. Centralköket tillagar och distribuerar cirka 750 varma måltider varje dag, vilka går ut till 30 enheter i och utanför stiftelsen samt till vår egen restaurang. Måltiderna utgår från en sjuveckors näringsberäknad matsedel. Dessutom erbjuds olika konsistenser och specialkoster. Köket komponerar även specialarrangemang till vår restaurang. Enheten har idag 20 personer anställda i kök och restaurang. Vi arbetar med kostprogrammet AIVO 2000 både vad gäller beställning och måltidsproduktion.

Sammanfattning

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010