OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo AB söker till våra uppdrag med samordnade FM-tjänster i Östergötland dig som är kostekonom/kostvetare/legitimerad dietist.
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region östergötland med olika servicetjänster i hela Östergötland såsom lokalvård, inre logistik, receptionstjänst samt måltidstjänster. Måltidstjänster utförs på Vrinnevisjukhuset i Norrköping (ViN) och Universitetssjukhuset i Linköping (US). Måltidstjänsterna innebär leverans av patientkoster, restaurangmat och catering.
Måltidsverksamhetens mål är att servera en god näringsriktig måltid som är säker, hållbar och alltid med patienten i centrum.
Om du är rätt person kan vi erbjuda
Ett arbete med ett glatt gäng kollegor i en stimulerande miljö med möjlighet att utvecklas.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för alla frågor kring patientmåltider och fungera som länken mellan vårdavdelningarna/patienterna och köket. Din arbetsplats kommer att vara både på ViN och US, din tid mellan sjukhusen kommer att fördelas utifrån vårdens och Sodexos behov.
Arbetet innefattar att tillsammans med vår centrala och lokala organisation planera menyer, kost- och näringsberäkningar av måltider/recept och menyer till patientmåltider inkl specialkoster enligt gällande rekommendationer samt i samråd med sjukhusens önskemål och specifika behov. Du kommer inledningsvis att arbeta i kostdataprogrammet AIVO, och du kommer ha en viktig roll i kommande projekt att byta kostdatasystem.
Du kommer att arbeta med fakturering och andra administrativa arbetsuppgifter samt svara i vår kundtjänsttelefon.
I arbetet ingår även att hålla i utbildningar för måltidspersonal och vårdpersonal kring kost- och näring, kostdatasystemet samt specialkoster.
Kvalifikationer/Krav
• Kostekonom/Kostvetarexamen eller Dietistexamen med legitimation, motsvarande 180hp
• Arbetslivserfarenhet inom storköksverksamhet alternativt måltidsproduktion inom sjukhusmiljö är meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i kostdatasystem med att näringsvärdesberäkna, utforma recept, planera menyer etc är meriterande
• Vara uppdaterad och följa "Näring för god vård och omsorg", Socialstyrelsens samt Livsmedelsverkets rekommendationer
• God kommunikativ förmåga, såväl muntlig som skriftlig, i svenska och gärna engelska
• PC-vana och vana att arbeta i administrativa system
• B-körkort då det förekommer resor i tjänsten
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull, serviceinriktad, noggrann, strukturerad, initiativrik och har en god samarbetsförmåga. Du ska också dela våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100% (provanställning tillämpas). Dagtid
Har du frågor kontakta måltidschef Karin Eriksson mail: karin.eriksson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2020-09-01.
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast då urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida/rekryteringsverktyg
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,