OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com
Nu söker vi en kostvetare, kostekonom eller dietist till vår kostverksamhet för ISS verksamhet på Universitetssjukhuset i Linköping som vi driver på uppdrag av Region Östergötland. Vi driftar restaurangverksamhet, cateringverksamhet, förrådshantering och patientmatsproduktion på sjukhuset. I produktionsköket tillverkar vi totalt ca 1600 portioner varje dag.
Arbetsuppgifter
Du skall assistera kostchef, köksmästare samt restaurangchef med information och statistik som hämtas ifrån vårt kostdatasystem Saffron. Du säkerställer att rutiner runt hantering i driften fungerar, och uppdaterar menyer och recepturer i Saffron samt uppdaterar rutiner om så krävs. Du ansvarar för att näringsberäkningar är korrekta och följer aktuellt avtal med kund samt Näring för god vård och omsorg och livsmedelsverkets rekommendationer. Du skall kunna hålla i utbildningar samt studiebesök internt och externt inom livsmedelshygien, kostdatasystemet Saffron samt sjukhuskoster. Övriga arbetsuppgifter:
• Rapportera månadsvis försäljning av patientkost/avdelning och produkt enligt kunds önskemål.
• Ansvarig för att uppdatera portioneringslistor, kostpärm och menyer
• Uppdaterar hemsidan i samråd med ansvariga chefer.
• Är kontaktperson till extern kontrollant (f.n. Anticimex) och assisterar denna vid kontroller.
• Kontaktperson mot miljö- och hälsa samt Livsmedelshygienansvarig på ISS.
• Inrapportering av statistik gällande ekologisk andel, ursprung och inköpta volymer.
• Ansvarar för kvartalsvis prisuppdatering och sortimentsuppdatering av förrådsvarorvaror i kostdatasystemet kvartalsvis.
• Vara driften behjälplig med övriga administrativa frågor och göromål
Önskade kvalifikationer
• 3-årig utbildning 180 hp till kostvetare/kostekonom eller dietist
• Minst 2 års erfarenhet av arbete med menyer i kostdatasystem
• Minst 1 års praktisk erfarenhet av arbete i storhushåll inom sjukhus/skola eller äldreomsorg
• Van datoranvändare (Office paket)
• Mycket goda kunskaper gällande intoleranser och allergener
• Mycket goda kunskaper gällande sjukhuskoster
• Mycket goda kunskaper i livsmedelshygien och arbete med egenkontrollprogram
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, självgående, kostnadsmedveten och effektiv. Du skall ha god servicekänsla och ha lätt för att samarbeta. Du skall vara förtroendeingivande och kunna hantera känslig information.
Välkommen med din ansökan, dock senast 2017-03-15
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal. Rekrytering sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna Abrahamsson , tel:073-4360329 mellan kl. 08:30 och 12:30.
Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.