Kostvetare till Sodexos FM-uppdrag inom Region Östergötland

Kostvetare till Sodexos FM-uppdrag inom Region Östergötland

Arbetsbeskrivning

Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Om tjänsten

Sodexo erbjuder ett varierat utbud av servicetjänster till organisationer inom privat och offentlig sektor och nu söker vi en kostvetare till vårt FM-uppdrag inom Region Östergötland med placering på sjukhusen i Norrköping och Linköping. Arbetstiden fördelas 50% på
respektive sjukhus. Som kostvetare kommer du ha det yttersta ansvaret för våra patientkostmenyer, förråds- och nutritionsprodukter, egenkontroll
(HACCP) samt administrering av detta. Du agerar lyhört för kundernas behov samt säkerställer att Sodexo fullföljer sitt uppdrag på bästa sätt enligt de avtal vi har på respektive sjukhus.

I rollen kommer du samarbeta med kockar, specialkostkockar, måltidsvärdar, kund
och ledare i måltidsverksamheterna i Norrköping och Linköping. Som kostvetare hos Sodexo kommer du välkomnas till en framåtsträvande organisation som lever efter sina värdeord: Serviceanda, Laganda och Utveckling. Vi ser gärna att du är både service- och samarbetsinriktad då rollen innebär många kontaktytor och att du är
lösningsfokuserad och självgående i ditt arbete.

Du erbjuds

Chansen att arbeta på ett värderingsstyrt bolag som fokuserar på samhällsansvar och hållbarhet. En arbetsgivare med engagerade medarbetare och kollegor som är delaktiga i verksamhetens utveckling. En spännande tjänst med stort ansvar där du får driva och utveckla Sodexos måltidsverksamheter inom Region Östergötland. En roll med varierande arbetsuppgifter och mycket kontakt med både sodexo-medarbetare och kunder. Stora utvecklingsmöjligheter både i din roll och inom bolaget.

Arbetsuppgifter

Ha ansvar för patientkostmenyerna på respektive sjukhus. Ha ansvar för att måltider och recept är näringsberäknade och korrekt upplagda i kostdatasytemet Matilda. Administrera att våra förråds- och nutritionsprodukter är korrekt upplagda i Matilda. Utveckla våra patientkostmenyer i samråd med kockar, specialkostkockar, köksmästare, måltidsvärdar och kunder utefter våra
avtalskrav. Ansvara för att egenkontrollen sköts och att vi har en säker leverans och produktion. Arbeta för ett minskat matsvinn samt rapportera detta i vårt ekonomisystem. Kvalitetsansvar samt arbete med uppföljning och utveckling av verksamheten.
Skapa och utveckla goda kundrelationer samt skapa en ökad kundnytta.

Vi söker dig som

Har en relevant utbildning inom kostvetenskap (kostvetare, kostekonom eller dietistutbildning). Har goda erfarenheter av måltidsplanering, näringsberäkning och sjukhusmåltider. Har en god dator- och systemvana samt goda kunskaper i MS Officepaketet. Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har

Har erfarenhet av arbete i kostdatasystem, gärna Matilda. Erfarenhet från en liknande roll inom offentliga måltider. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
God samarbetsförmåga
SjälvgåendeKommunikativ Anpassningsbar Lyhörd

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidare, vardagar 40h/vecka.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan vill vi ha in senast den 7 oktober 2024, ansökan kan endast göras via Sodexos hemsida www.sodexo.se
Har du frågor kontakta Platschef Lars Attervåg, lars.attervag@sodexo.com


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 augusti 2024
  • Ansök senast: 7 oktober 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


22 oktober 2024

22 oktober 2024

Teamledare Kost

Teamledare Kost

8 oktober 2024