OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.
Jobbeskrivning:
Är du utbildad kostvetare/ kostekonom/ dietist och är redo för en utmanande karriärsmöjlighet på sjukhusen i Norrköping och Linköping? Här lagar vi mat från grunden till våra patienter och arbetar med ständig utveckling och förbättring. Om detta låter lockande kan rollen som kostvetare hos oss på Sodexo vara något för dig. Som kostvetare ansvarar du för patientkostmenyerna på bägge sjukhusen med fokus på näringsriktiga, goda, säkra, hållbara, integrerade och trivsamma maträtter och måltider till våra patienter.
Du kommer välkomnas till ett värderingsstyrt bolag med engagerade medarbetare där ni tillsammans gör skillnad för samhället. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.
Om tjänsten
Sodexo erbjuder ett varierat utbud av servicetjänster till organisationer inom privat och offentlig sektor och nu söker vi en kostvetare till vårt FM-uppdrag inom Region Östergötland med placering på sjukhusen i Norrköping och Linköping. Arbetstiden fördelas 50% på respektive sjukhus.
Som kostvetare kommer du ha det yttersta ansvaret för våra patientkostmenyer, förråds- och nutritionsprodukter, egenkontroll (HACPCP) samt administrering av detta. Du agerar lyhört för kundernas behov samt säkerställer att Sodexo fullföljer sitt uppdrag på bästa sätt enligt de avtal vi har på respektive sjukhus. I rollen kommer du samarbeta med kockar, specialkostkockar, måltidsvärdar, kund och ledare i måltidsverksamheterna i Norrköping och Linköping.
Som kostvetare hos Sodexo kommer du välkomnas till en framåtsträvande organisation som lever efter sina värdeord: Serviceanda, Laganda och Utveckling. Vi ser gärna att du är både service- och samarbetsinriktad då rollen innebär många kontaktytor och att du är lösningsfokuserad och självgående i ditt arbete.
Du erbjuds
• Chansen att arbeta på ett värderingsstyrt bolag som fokuserar på samhällsansvar och hållbarhet.
• En arbetsgivare med engagerade medarbetare och kollegor som är delaktiga i verksamhetens utveckling.
• En spännande tjänst med stort ansvar där du får driva och utveckla Sodexos måltidsverksamheter inom Region Östergötland.
• En roll med varierande arbetsuppgifter och mycket kontakt med både sodexo-medarbetare och kunder.
• Stora utvecklingsmöjligheter både i din roll och inom bolaget.
Arbetsuppgifter
• Ha ansvar för patientkostmenyerna på respektive sjukhus.
• Ha ansvar för att måltider och recept är näringsberäknade och korrekt upplagda i kostdatasytemet Matilda.
• Administrera att våra förråds- och nutritionsprodukter är korrekt upplagda i Matilda.
• Utveckla våra patientkostmenyer i samråd med kockar, specialkostkockar, köksmästare, måltidsvärdar och kunder utefter våra avtalskrav.
• Ansvara för att egenkontrollen sköts och att vi har en säker leverans och produktion.
• Arbeta för ett minskat matsvinn samt rapportera detta i vårt ekonomisystem.
• Kvalitetsansvar samt arbete med uppföljning och utveckling av verksamheten.
• Skapa och utveckla goda kundrelationer samt skapa en ökad kundnytta.
Vi söker dig som
• Har en relevant utbildning inom kostvetenskap (kostvetare, kostekonom eller dietistutbildning).
• Har goda erfarenheter av måltidsplanering, näringsberäkning och sjukhusmåltider.
• Har en god dator- och systemvana samt goda kunskaper i MS Officepaketet.
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har
• Har erfarenhet av arbete i kostdatasystem, gärna Matilda.
• Erfarenhet från en liknande roll inom offentliga måltider.
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
• God samarbetsförmåga
• Självgående
• Kommunikativ
• Anpassningsbar
• Lyhörd
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare, vardagar 40h/vecka.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Din ansökan vill vi ha in senast den 30 augusti 2023, ansökan kan endast göras via Sodexos hemsida www.sodexo.se
Har du frågor kontakta Platschef Lars Attervåg, lars.attervag@sodexo.com
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,