OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka restaurang Solsta Inn på Karlstads Universitet. Enheten består av en restaurang samt två välbesökta caféer som vi driver för denna medvetna slutkund. Vi serverar ca 650 luncher dagligen och har även en omfattande beställnings- och cateringversamhet.
Som kallskänka hos oss förväntar vi oss att du:
- Lägger stor vikt både vid smakupplevelsen och det estetiska
- Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
- Är intresserad av trender inom ditt område
- Är driven och självgående samt tar egna initiativ
- Har lätt för att samarbeta och skapa team
- Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen
- Har datakunskaper i Word och Excel
- Har kunskaper i HACCP
- Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet
- Svenska i tal och skrift
Som person är du noggrann, flexibel och serviceminded. Du är en proaktiv problemlösare som tar ansvar för dig, dina arbetsuppgifter och din avdelning. Du får saker gjorda och kan såväl självständigt som i grupp driva projekt och utveckling mot uppsatta mål.
Tjänsten avser deltid 78 %, vikariat t o m 2013-12-22 med möjlighet till förlängning.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt avtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Ytterligare upplysningar lämnas av Lena Sundström, restauranggruppchef, tel 070-6796 336.
Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81, mobil 070-329 81 12.
Sista ansökningsdag 2013-07-31.
Ansökningar behandlas löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot