Kreativ F&B- Kökschef- Kock som kan ta våra restauranger till nya höjder!

Kreativ F&B- Kökschef- Kock som kan ta våra restauranger till nya höjder!

Arbetsbeskrivning

Vilka är vi?

Är du sugen på ett arbete med fart och fläkt så har du kommit helt rätt! Med 250.000 gästnätter kan vi stolt presentera oss som en av de största resortanläggningarna i Sverige. Vi ligger i Västervik, Småland som är en av Sveriges vassaste sommarstäder och faktiskt så vass så att vi blev utnämnda till Årets Sommarstad 2021 för andra året i rad. Vi driver i dagsläget tre restauranger med olika teman och inriktning. Arbetet är säsongsbetonat med högsäsong under sommarmånaderna som senare övergår till konferenssäsong.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara en del av Sveriges största resortanläggning som står inför en branschförflyttande resa med avstamp hösten 2022. Vi kan erbjuda dig en kreativ miljö med säsongsbetonade variationer, ett eget kreativt arbete med stort ansvar för både restauranger, kök och event. Du blir ansvarig för konceptualiseringen av alla tre restaurangerna och förväntas driva, utveckla och kvalitetssäkra produkten och upplevelsen. Du blir fullt ansvarig för personal samt ekonomin i samarbete med företagets ledning. Under lågsäsong går du själv in i köket och kockar. Tjänsten ingår i företagets ledningsgrupp.

Du ska ha ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare!

Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Vi vill att du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. Du är analytiskt lagd med ett stort fokus på siffror och resultat och förstår vikten av konceptet och dess detaljer.

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se den säsongsbetonade verksamheten som ett stort plus.

Vad är din roll?

- Som ledare hos oss har du förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet mot samma mål - nöjda gäster!
- Du ansvarar för utvecklingen av Västervik Resorts restaurangers produkt med fokus på kvalitet, service, försäljning och resultat.
- Tjänsten innefattar övergripande ansvar för drift av restaurang, bar och kök.
- Kock under konferenssäsongen.
- Budget- och resultatansvar för ovan angivna avdelningar.
- Ansvar för att rekrytera, leda och utveckla teamet inom det egna ansvarsområdet.
- Ansvar för att medarbetarna känner till och följer Västervik Resorts regler och policies.
- Tjänsten ingår i Västervik Resorts ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.


Vad har du med dig?

Du har minst gymnasial utbildning, fem års dokumenterad ledarerfarenhet samt tre års erfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck. Du har arbetat som kock i flera år Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av budgetering samt goda datakunskaper.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tommy Abrahamsson, VD
0490-25 80 15
tommy.abrahamsson@vastervik.se

Annika Källmark, Personalchef
0490-25 80 11
annika.kallmark@vastervik.se

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Västervik Resort
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 september 2022
  • Ansök senast: 24 februari 2023

Postadress

Lysingsvägen
VÄSTERVIK, 59353

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024