Kreativ frukostkock till Bellora

Kreativ frukostkock till Bellora

Arbetsbeskrivning

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italienska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset. Morgonen är även de fyllda med förväntningar, mystik och vem älskar inte nybryggt kaffe, italienska delikatesser och ett fluffigt bröd att strata dagen med.

Vem är du?

Morgonpigg, kreativ och organiserad. Det är några av de egenskaper vi tror du behöver. Utöver det så lever vi våra värdeord i allt vi gör, oavsett om det är till kollegor eller gäster. Att kunna och vilja skapa goda relationer där din passion till matlagning och service alltid står i centrum är otroligt viktigt. Hos oss på Bellora ser vi oss som en familj och vi vill att du ska kunna känna det samma. Vi är ett hus där det är viktigt att se sig som en del av helheten. Glad och hjälpsam kommer man långt på!

Som sagt är morgonpigg ett stort pluss då tjänsten kräver att du kan vara på plats 05.00.

Utöver det tror vi att du behöver vara:

- Strukturerad

- Mångsidig

- Kommunikativ

- Noggrann

- Lyhörd

Du förväntas delvis i din roll:

- Förbereda, tillreda och upprätthålla frukosten

- Jobba med mise an place

- Säkerställa att frukosten fungerar och utvecklas

- Ta ansvar för svin och spill

- Säkerställa rutiner

- Tillsammans med frukostchef och kökschef ha hand om inköp

- Säkerställa att frukosten alltid är i tip top tillsammans med hela teamet

Som kock på Bellora ska du respektera råvarorna, ursprunget och hantverket som ligger bakom maten vi serverar. Respektera alltid materialet, maskiner och den utrustning vi arbetar med.

Anställningsform: Tillsvidare 100% morgon och helger

Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 28:e oktober

Vi erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. På Bellora ställer vi till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 oktober 2023
  • Ansök senast: 28 oktober 2023

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024