OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
På Sophiahemmet driver vi lunchrestaurang och serverar ca 300 lunch per dag. Vi har även representation och intern catering i princip dagligen samt att vi driver café i huset. Sophiahemmet har en varm atmosfär i en renoverad anrik sekelskiftesmiljö. I teamet arbetar vi över gränserna och hjälper varandra. På Sabis lagar vi all mat från grunden och det är viktigt att du delar våra gemensamma värderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi en kreativ kallskänka till vårt team! Vi lagar all mat från grunden och efter vad som är i säsong. I så stor utsträckning som möjligt använder vi ekologiska och närproducerade råvaror. Tjänsten som kallskänka innebär självständigt arbete i kallkök. I rollen ingår också bakning och ditt fokus ligger på att utveckla kallköket och caféutbudet. Framför allt levererar vi Sveriges bästa kundupplevelser och håller vårt kundlöfte där kunden är sedd och välkommen, kan lita på oss och att vi bidrar med glädje!
Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom kallkök, gärna från en större verksamhet. Vi ser också gärna att du har utbildning från branschen.
En stor vikt läggs vid din personlighet och vi söker en ansvarsfull, kreativ medarbetare som vill ta egna initiativ och komma med nya idéer! Vi är ett litet team som jobbar över gränserna och tänker lösningsorienterat och kreativt. Vi söker dig med en positiv personlighet, som gillar att skratta och ha roligt på jobbet, är organiserad och har ett eget driv. Flexibilitet, stresstålighet och hög samarbetsvilja är andra högt värderade egenskaper.
Vi kan erbjuda dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete mellan kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
Ansökan
Tillträde i slutet av januari 2022, enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kl 6-15 under vardagar, men vissa kvällar kan förekomma. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Hannele Fjellström på hannele.fjellstrom@sabis.se. Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson