Kreativ kallskänka till The Kitchen Club i Solna

Kreativ kallskänka till The Kitchen Club i Solna

Arbetsbeskrivning

Är du en passionerad och kreativ kallskänka som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vår nästa spännande restaurangöppning? Då är du vår nya stjärna? 

Join the Kitchen Club!  

The Kitchen Club i Solna- en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner.  Vi skapar ett rum som bjuder in till det bästa köket har att erbjuda. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på – och mat njuts av. Precis som hemma 

Vill du veta mer om våra restaurangkoncept? Kika in här 

Om rollen 
Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former med en variation i matlagningen såsom sallader, smörgåsar och enklare bakning. Som kallskänka ansvarar du för kallköket samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.  

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter: 


• Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket till restaurangen, caféet och catering 
• Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det 
• Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering 
• Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal 
• Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster 
• Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta dagtid, måndag-fredag. 

Vår nya stjärna 
Du har en restaurangutbildning och har minst två års erfarenhet som kallskänka samt har ett genuint intresse för kallköket och dess råvaror. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Du kommunicerar obehindrat, både i tal och skrift i svenska och har en god kunskap i engelska samt en grundläggande datanivå. 

Din personlighet 
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina kökskunskaper samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion med mat. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Du bidrar helt enkelt aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning som smittar över till våra gäster. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!  

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! 

Vi erbjuder 
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors nya restaurang med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Kontaktuppgifter och övrig information 
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta regionchef Johan Lundblad på mail johan.lundblad@coor.com.    

Om Coor 
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.   Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 mars 2022
  • Ansök senast: 23 april 2022

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024