OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang NorrTull ligger centralt i Örebro och serverar dagligen cirka 300 lunch. Vi har både konferensgäster, affärsluncher och dagens lunch och jobbar mycket med representation, catering till företag, föreningar och privatpersoner. Restaurangen är KRAV-certifierad och vi jobbar med närproducerade råvaror.
Vi söker nu en driven och resultatinriktad kallskänka/kock med erfarenhet av det kalla köket. Vi vill att du ska fortsätta utvecklingen av vår redan fantastiska salladsbuffé, våra goda tårtor samt vårt cateringutbud. Du tycker om att förnya och att utvecklas, du har ett genuint matintresse. Du trivs med att arbeta i team och är samtidigt självgående. Du är också strukturerad och kan planera dina arbetsuppgifter utifrån beställningar.
Vi vill att du ska trivas hos oss och passa in i vårt team, så stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicenivå.
I dina arbetsuppgifter ingår:
- Bakning av bröd, kakor och tårtor
- Smörgåsberedning
- Salladsberedning
- Tillaga förrätter, desserter och buffémat
- Menyplanering
- Beställa varor
- HACCP
- Dagliga möten med gäster
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
Kvällar och helger förekommer.
Provanställning 6 månader.
Kontaktperson:
Restaurangchef Camilla Krohn, camilla.krohn@fazer.com
Intervjuer sker löpande.
Sista dag för ansökan 2014-01-09.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot