Kreativ kallskänka/kock till Restaurang NorrTull

Arbetsbeskrivning


Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.


Restaurang NorrTull ligger centralt i Örebro och serverar dagligen cirka 300 lunch. Vi har både konferensgäster, affärsluncher och dagens lunch och jobbar mycket med representation, catering till företag, föreningar och privatpersoner. Restaurangen är KRAV-certifierad och vi jobbar med närproducerade råvaror. 

Vi söker nu en driven och resultatinriktad kallskänka/kock med erfarenhet av det kalla köket. Vi vill att du ska fortsätta utvecklingen av vår redan fantastiska salladsbuffé, våra goda tårtor samt vårt cateringutbud. Du tycker om att förnya och att utvecklas, du har ett genuint matintresse. Du trivs med att arbeta i team och är samtidigt självgående. Du är också strukturerad och kan planera dina arbetsuppgifter utifrån beställningar.

Vi vill att du ska trivas hos oss och passa in i vårt team, så stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicenivå.

I dina arbetsuppgifter ingår:

-       Bakning av bröd, kakor och tårtor
-       Smörgåsberedning
-       Salladsberedning
-       Tillaga förrätter, desserter och buffémat
-       Menyplanering
-       Beställa varor
-       HACCP
-       Dagliga möten med gäster

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
Kvällar och helger förekommer.
Provanställning 6 månader. 

Kontaktperson:
Restaurangchef Camilla Krohn, camilla.krohn@fazer.com

Intervjuer sker löpande.

Sista dag för ansökan 2014-01-09.

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid, tillsvidare
  • Publicerat: 6 december 2013

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024