OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker kreativ köksmästare som vill jobba i vacker fjällmiljö.
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från restaurangkök, där några av dem är som köksmästare. Du ska brinna för matlagning från grunden samt älska och respektera dina råvaror. Släng in en gnutta ödmjukhet och lagarbetare så är du personen för oss. Vi arbetar tillsammans och strävar efter samma mål. Du ska ha bra ledarskapsförmågor då du kommer ha hand om ett team på ca. 5 kockar under sommarsäsongen och ca. 10 kockar under vintersäsongen.
Du ska ansvara över 2 restaurangkök (3 stycken på vintern) när det gäller kvalité, bemanning, inköp, menyer och ekonomi. Till din hjälp har du en F&B-Manager som kommer stötta och hjälpa dig med det som behövs. Övrig organisation finns på plats inför sommaren.
Vi ser gärna att du kan tänka dig att stanna åtminstone över vintern också.
Det vi erbjuder är:
Ambitiös verksamhet som vill utveckla sitt matkoncept
Fantastisk fjällmiljö runt knuten
Säsongsbunden verksamhet
Fina förutsättningar om du har familj med dig
Vi bistår i att leta boende
Vi lagar klassisk matlagning med moderna inslag med hög igenkänning som ska passa våra gäster i fjällmiljö (se Kåvan, Toppstugan & Fjällrestaurangen på https://www.funasdalen.se/pa-plats/). Vi har ett stort hållbarhetsfokus och tar gärna råvaror från närområdet.
Funäsdalen Berg & Hotell bedriver en lift och skidanläggning, sportbutik, tre restauranger, hotell, boendeförmedling och markexploatering. Delar av verksamheterna är öppna året runt.
Funäsdalen är en riktig by med full service där skidgondolen går endast 100 m från hotellet.