OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland, Vildmarkshotellet, Furuviksparken och Aquaria Vattenmuseum. Företaget har ca 90 tillsvidareanställda och sysselsätter tillsammans med hyresgäster ytterligare 1400 säsongsanställda. Gröna Lund har drygt en miljon besökare per säsong och omsätter ca 350 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Attraktioner, sockervadd och konserter i alla ära men vad vore Gröna Lund utan vårt spännande utbud av mat och restaurangupplevelser? Anrika Tyrol erbjuder en av Stockholms bästa festvåningar och ett vilt julbord utöver det vanliga. Vackert beläget vid vattnet ligger familjerestaurangen Kaskad med ett öppet kök och en härlig uteservering. Mitt i tivolits pulserande hjärta finner du Kryddhyllan med sin originella miljö, här delar både 5-kampare och barnfamiljer skratt och matglädje. Grillrestaurangen Krejsy’s serverar under säsongen en härlig grillbuffé. Nu söker vi dig som vill vara en del av vår fantastiska restaurangvärld!
Nu söker vi dig som med ett tydligt ledarskap och en positiv framåtanda samt god förståelse för restaurangekonomi och resursoptimering vill vara med och leverera matupplevelser i världsklass till våra nya och återkommande gäster. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och förstår vikten av ett starkt ledarskap för Gröna Lund och dina medarbetares fortsatta utveckling. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och flexibel i ditt arbetssätt.
Som Köksmästare är du ytterst ansvarig för kökets leverans mot gäst samt att medarbetarna trivs och utvecklas i sitt arbete. Du kommer aktivt arbeta med gästundersökningen och andra styrverktyg som på olika sätt hjälper oss mäta vår verksamhet. I rollen är det viktigt att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete som består i allt ifrån beställning, tillagning, arbetsledning, tidrapportering, bemanningsplanering och kontering av fakturor.
Vi ser gärna att du har jobbat med arbetsledning inom restaurang tidigare och det är dessutom meriterande om du genomgått restaurangutbildning. Det viktigaste är att du brinner för matlagning och ledarskap inom restaurangbranschen. Säsongsanställningen är från början av april till mitten av oktober med varierande arbetstider.
Sista ansökningsdag är den 1 mars. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansök via vår hemsida www.parksandresorts.com.
För frågor angående tjänsten kontakta Samuel Cabrera 010 708 95 52 el samuel.cabrera@gronalund.com
Varmt välkommen in med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts