OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
En sofistikerad mötesplats med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, engagerad personal och bortskämda gäster – det är Högberga Gård!
Den ståtliga gården från tidigt 1900-tal ligger på Lidingö och välkomnar affärs- och privatgäster till trevliga rum, avkopplande spa och en högklassig restaurang. Här hålls bröllop, konferenser, weekends och fester och gården bedriver även egen vinfabrik och har ett eget microbryggeri.
Högberga Gård har höga mål för sin verksamhet och detta gäller givetvis även köket. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag varje dag, samt brunch och afternoon tea på helgerna, och man arbetar enligt filosofin att maten ska lagas med kärlek och ett genuint hantverk. Råvarorna ska framhävas och matproduktionen ska vara hållbar med så lite negativ miljöpåverkan som möjligt.
För att leda allt detta söker man nu en grym köksmästare som vill föra köket framåt och uppåt!
OM TJÄNSTEN:
Som köksmästare på Högberga Gård leder du teamet mot högt uppsatta mål och är själv operativ och högst delaktig i matlagningen. Du är ansvarig för planeringen och utvecklingen av menyn i ett tätt samarbete med gårdens gastronomiska ledare och delägare Tommy Eriksson. Som köksmästare sitter du med i ledningsgruppen och är därmed delaktig även i övriga delar av gårdens verksamhet, och vill du så finns många chanser att utvecklas själv genom att exempelvis hålla i matlagningskurser och liknande.
Arbetstiderna varierar och är till viss del flexibla. Du kommer att jobba dagtid såväl som kvällstid och helgtider (verksamheten håller dock stängt på röda dagar samt ett antal veckor under sommaren). Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt person. Du blir anställd direkt av Högberga Gård efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM DEN VI SÖKER:
För att vara rätt köksmästare för Högberga Gård ska du vara öppen, intresserad och inspirerad! Vi ser att du är på jakt efter en tjänst där du får stort utrymme att utveckla verksamheten och dina kollegor samtidigt som du får utvecklas själv. Eftersom köksmästaren på Högberga Gård spelar en viktig roll i utvecklingen och framgången för restaurangen så är kreativitet och engagemang två ytterst viktiga egenskaper tillsammans med social kompetens och goda ledaregenskaper. Du ska kunna leda och inspirera ditt team och gilla att utmana både dig själv och andra. Vidare behöver du vara organiserad och strukturerad och kunna planera många olika typer av arrangemang.
Erfarenhetsmässigt ska du ha flera års erfarenhet från restaurangbranschen och bör ha haft minst en ledande position – gärna från ett annat kök med höga ambitioner. Tycker du om att tävla med din matlagning så ges det utrymme för detta på Högberga Gård och resten av personalen hejar gärna på.
Detta är en lysande tillfälle för dig som letar efter en trevlig och välkomnande arbetsplats där du får utrymme för din kreativitet och chansen att växa! Sök tjänsten idag, den tillsätts så snart vi hittar rätt person!
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund