Kreativ souschef med intresse för menyplanering rekryteras till Carotte!

Arbetsbeskrivning

Carotte har varit ett framgångsrikt cateringföretag ända sedan 80-talet och har under de senaste åren utökat sin verksamhet med ytterligare koncept. Idag har Carotte, förutom en catering, även flera olika restauranger, butiker och bageri och det fortsätter att ständigt hända nya, spännande saker.



OM TJÄNSTEN:

Nyligen genomförde Carotte en omfattande förändring i köket då de valde att inte längre lägga köksansvaret på en köksmästare. Istället har man valt att utöka souschefernas ansvar och varje souschef har egna områden som man lägger extra fokus på, samtidigt som man arbetar mer som ett sammansvetsat team som tillsammans arbetar mot verksamhetsmålen. Detta upplägg har lett till förbättringar vad gäller allt från teamets engagemang och kreativitet, till bättre kvalitet och minskade kostnader.

Nu behöver cateringteamet anställa en ny souschef som kommer vara den som har extra ansvar för menyskrivningen, samtidigt som man givetvis är ständigt operativ och driver verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I menyarbetet arbetar man mycket tillsammans med Carottes ägare Line Jobeus som sprudlar av kreativitet.







Arbetstiderna är förlagda till dagtid med flexibilitet kring schemaläggningen, men man jobbar generellt från ca 06.30-15.30. Man arbetar i huvudsak i Carottes välutrustade och trevliga kök på Gärdet, men uppdrag ute hos kund på olika events och liknande förekommer. Tjänsten är på heltid med tillträde under våren och man blir direkt anställd av Carotte efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.



OM DIG SOM SÖKER:

Till tjänsten som souschef på Carotte söker vi dig som vill vara en stark och viktig medlem i cateringteamet och är initiativrik, kreativ och självgående. Vi letar efter dig som brinner för ditt yrke, är smaksäker och skicklig i din matlagning samt har ett driv och en positiv inställning som inspirerar dina kollegor och syns i ditt skapande! Du ska vara teaminriktad och samarbeta bra med dina kollegor med ett helhetsperspektiv över verksamheten.

Erfarenhetsmässigt ska du ha arbetat som kock i ett antal år och är antingen redo att ta steget till att bli souschef, eller så har du redan varit souschef en period. Det är meriterande om du har cateringerfarenhet.



Är det du som ska vara med och föra Carotte vidare framåt? Sök då tjänsten antingen via denna annons eller via mail till therese.hedenstrom@majola.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 18 april 2017

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024