OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är ett härligt gäng i köket som behöver förstärkning i form utav en kreativ souschef som brinner för matlagning från grunden. Du skall gilla att jobba i team och inspirera dina kollegor. Att ha kul på jobbet, hålla hög kvalité och att ge bra service är viktigt för oss.
Du ska brinna för att hela tiden lära dig nya saker och att ständigt utvecklas.
Den vi söker har redan ett stort intresse för smaker och är genuint intresserad av mat & dryck.
Viktigt är också att du är social och har lätt för att jobba med andra människor, samt har ett positivt tankesätt.
Vi värderar även intresse för kreativitet och viljan att testa nya idéer.
Som arbetsgivare erbjuder vi dig
En möjlighet att få jobba i ett härligt team av matintresserade och glada kockar. Att ha roligt samtidigt som vi steg för steg utvecklar restaurangens meny är för oss en självklarhet. En av alla fördelar med Höga Kusten, förutom den otroligt vackra naturen, är att det finns mycket lokala råvaror vi kan jobba med.
Vi har även ett systerhotell i närheten, Björkuddens Hotell & Restaurang, där det finns möjlighet att kunna utvecklas också.
Om Hotell Höga Kusten
Hotell Höga Kusten - Sveriges första och enda vindkraftsdrivna hotell och konferensanläggning som ligger vackert beläget vid norra brofästet till Höga Kustenbron Vi serverar mat från vår á la carte meny med fokus på lokala, säsongsbetonade & bra råvaror alla dagar året runt. Under sommarmånaderna är denna restaurang ett naturligt stopp för många turister som väljer att resa till Höga Kusten, som har blivit ett hett resmål bland både svenska och utländska gäster. Under höst, vinter och vår är vi på vardagar en konferensanläggning som byter skepnad under helgerna och blir ett nöjeshotell med många olika evenemang på agendan.